2009. július 14., kedd

SAS, avagy Stitching Angel's Swap 2009

Helen újra indította az angyalkás csereberét, sajnos nem hagyhattam ki, hogy jelentkezzek, mert a tavalyi is olyan jól sikerült! :-))))

Akit esetleg érdekel a nemzetközi cserebere augusztus 8-ig jelentkezhet itt, 17-től pedig hetente 7 héten keresztül megosztanak velünk egy mintát, idén a rózsa lesz a középpontban.

5 gondolat:

Timici írta...

örülök, hogy jelentkeztél:o)))

Mehike írta...

Sajnos nem tudok angolul. Tudnál nekem segíteni,hogy mi a lényege?
Kell valamit fizetni?

Kriszti írta...

Tavaly nem mertem bevállalni, de idén nagyon elgondolkodtam rajta. :)

Anita írta...

Kriszti, szerintem vállald be nyugodtan, nem fogsz csalódni szerintem, igaz az idén kötelező a külföldi postázás, ami nem kis költség, de megéri. -)

Méhike, ez egy nemzetközi csere-bere "játék", aminek keretén belül hét héten keresztül egy-egy mintát osztanak meg a résztvevőkkel. Kétféleképpen lehet csatlakozni, vagy csak letöltöd a mintákat, ami mindenki számára ingyenes és bármikor elkészítheted, vagy benevezel a csere-berébe is, ekkor legalább 3 dolgot kell elkészetened a cserepartnered számára, így te is legalább 3 valamit fogsz kapni cserébe. Nagyjából ez a lényeg. Ja és mindenképpen jó, ha tudsz angolul, vagy valaki a közeledben, mert minden kommunikáció ezen a nyelven folyik.

Mehike írta...

Köszönöm a tájékoztatót