2009. február 7., szombat

Kézírásom

Még a lisszaboni kiruccanásom előtt kért fel Mia, hogy mutassam meg, milyen is a kézírásom. Nem mondanám, hogy valami felhőtlen hangulatban voltam és még nem döntöttem el, hogy végül is tényleg mutatom-e vagy sem, de aztán rájöttem, hogy igazából nincs mit vesztenem, a lényeget, amit ebből esetleg szakértőként ki lehet olvasni, biztos ott lapul a soraim között is, mivel ugye nem csak a hímzéseimet mutogatom.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen "szépre" sikeredik, saját magamhoz képest, mert amióta folyton a billentyűzetet használom az írásra, azóta elég rondán írok, főleg az elején. Korábban sem volt egy gyöngy írásom, de nekem tetszett. :-) Mostanában egyre ritkábban használom a kezemet, ami nem igazán segít a dolgon, de ezek a konferenciák pl. remek alkalmat nyújtanak a jegyzetelésre. Főiskolás koromban elég olvashatatlan írásom volt, ha túl gyorsan kellett jegyzetelni, sokszor még magam sem tudtam, hogy mit is akartam írni tulajdonképpen, mi minek a rövidítése. Anita barátnőmmel rengeteg kézzel írott levelet váltottunk, de aztán ahogy megjelent a nyomtató otthon is, elkezdtünk nyomtatni, aztán meg maradt az elektronikus levél. Petivel, az egyik csoporttársammal nagyon jóba lettünk a negyedik évfolyam végére, és megállapodtunk a diplomaosztós esti buliban, levélben tartjuk majd a kapcsolatot, de nem ám holmi elektronikus változatban, hanem rendes, kézzel írott formában, és a Magyar Postára bízzuk a levelek kézbesítését. Lehet, hogy ez is közrejátszik a dologban, de egy ideje évek telnek el, mire írunk egymásnak...

Hogy épp milyen a hangulatom, az nagyon meglátszik az írásomon is. Ezek szerint jót tett a ma reggeli jógaóra. :-) Egyszer egyébként volt szerencsém kielemeztetni az írásomat egy grafológussal, de már egyáltalán nem emlékszem, hogy mit mondott, pedig munkával kapcsolatos volt az biztos, mert valamelyik egyetem állásbörzéjén történt az eset. És ahhoz, hogy kicsit pontosabb következtetéseket lehessen levonni, ahhoz legalább egy oldalnyi irományt kérni szoktak, azt hiszem.

És ha már ennyit dumáltam róla, mutatom, hogy milyen:

Hú és a szabályok, majdnem lehagytam őket, csak hogy lehessen tudni, honnan is ered a fenti felsorolás... (az utolsót megint megszegem)

1. Írd le a nick neved , és ( nem kötelező ) a kereszt neved.
2. Milyen kezes vagy ?
3. Melyik betűt szereted legjobban leírni ?
4. Melyik betűt szereted legkevésbbé leírni ?
5. Írd le : A fürge kis vörös róka átugrik a lusta kutyákon.
6. Nevezz meg 5 személyt akiknek továbbadod a kérést...

2 gondolat:

Miaanya írta...

köszönöm :)

Anita írta...

Szívesen :-)

Remélem, a tiédet is láthatom nemsokára... bár olvastam a fényképezőmizériátokat. Sokszor tényleg majdnem olcsóbb újat venni, mint cseréltetni az alkatrészt.