2009. február 10., kedd

Brüsszel

Ma délután Brüsszelbe utazom... nem vagyok valami lelkes, alig aludtam egy szemhunyásnyit az éjjel. Tengap kaptam meg minden szükséges dokumentumot és kiderült, hogy a fél hatos géppel megyek, majd szerdán a fél kilencessel jövök, szálloda ugyanazon a környéken, mint legutóbb. Hurrá, mert az már a múltkor sem tetszett, fél órát keringtem a városban este kilenckor, mire megtaláltam a szállodát. Most okosabb leszek és taxival fogok menni, nem érdekel, hogy mennyibe kerül, majd a cég kifizeti, ha már ennyit akarnak spórolni azon a vacak szálláson. Másfél kilométerre van a szálloda a metróállomástól, ami alapvetően nem lenne gond, de még át is kell szállni, mindezt reggel csúcsidőben bőrönddel a kezemben, mert ugye a megbeszélés után már nem megyek vissza a szállodába. Ebédig meg még a kollégámmal is konzultálnom a rendeletmódosítási javaslatról, nekem ugyanis teljesen kínai az egész.

Vígasztalásul veszek majd finom csokikat, hihetetlen, hogy milyen finom csokikat tudnak készíteni a belgák, a sörrel biztosan így vannak, de én azt nem szeretem. :-) Aztán, ha minden igaz, szerda délután még mielőtt kirohannék a reptérre, tudok találkozni Krisztával (Amber). Nagyon bízom benne, hogy összejön, mert olyan jó személyesen is találkozni a lányokkal, akiknek a munkáit (blogját) nézegetem nap, mint nap. Az ebédet még meg kell oldanom valahogy, mert azt kivételesen nem fogunk kapni, de mivel nem ismerem a környéket és nem tudom, hogy hol fogom tudni a hagyni a csomagomat, ez még kérdéses... szóval lesznek ám fénypontjai a holnapi napnak! :-) Ma meg kirpóbálom élesben a netbookomat, igaz a wifi nem ingyen lesz a szállodában, de ennyit megér, hogy nyugodtan beszélhessek Andrissal.

Fél háromkor itt van értem a minibusz, addig robotolok, aztán holnap éjfél körül érkezem haza. Még nem tudom, hogy az is taxi lesz, vagy Andris kijön elém, nem akarom őt is agyonnyúzni, mert most elég sok munkájuk van, és jövő héten kivételesen ő utazik.

6 gondolat:

Timici írta...

nem hangzik túl pihentetően:(
de a csokik remélem kárpótolnak majd:o) és drukk, hogy összejöjjön a tali Amberrel:o)

mariah írta...

Jó utat, és a munka mellett egy kis kikapcsolódást is.

Suzi írta...

Szegénykém, azért nem irigyellek:-(
Amberrel, ha találkozol, millió puszi neki, és vigyázz magadra!!

Judit írta...

kar, h Bursszel messze van a hetkoznapokon (a sok csucsforgalom), szivesen lettem volna a taxid ;)

Anita írta...

Judit, de jó lett volna! :-) Most már itt vagyok a szállodában, minden rendben.
Remélem, egyszer majd veled is tudok találkozni!

Judit írta...

orulok, h szerencsesen megerkeztel, 1x majd biztosan tudunk talalkozni ;)
a sörrel kapcsolatban, en sem vagyok sorivo, de a Kriek-et (=feketecseresznye), amely edes, azt szeretem.