2009. október 8., csütörtök

Vannak még rendes vasutasok

Nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyesmit fogok írni, de tényleg léteznek még rendes vasutasok, akik fütyülnek a szakszervezet és a kormány hülyeségeire és becsületesen végzik a munkájukat.
Tegnap írtam ugye, hogy ott felejtettem a kötött kabátomat a vonaton és mire ez eszembe jutott, az szépen kihúzott az állomásról. Rögtön szóltam a bakternak, mert végre megint van ilyenünk Fóton, aki szólt a veresieknek, mivel nem volt humorom még 20 percet ott dekkolni, mondtam, hogy holnap reggel rákérdezek, mert úgyis naponta 2x erre járok. Így is tettem, ma reggel bekopogtam érdeklődni és alig akartam hinni a szememnek, de visszahozták Fótra a pulcsimat! :)))) Valószínűleg a kalauz jóindulatának köszönhetem, hogy nem kellett ma délután Veresre zarándokolnom érte. Hurrá!

Ma pedig a Mosselenbe megyünk munkaebédre, még szerencse, hogy kezdek éhes lenni, mert annyira jól tudnak ott főzni. :-)

Sokkal jobb nap ez a mai a tegnapihoz képest, csak az anyukámmal kellene még beszélni, muszáj túltenni magam azon, hogy folyton az elvárásainak akarok megfelelni még mindig. Ja és időben kell tudatnom velük, hogy egy darabig nem tervezem a látogatást, mert nagyon összesűrűsödtek a napjaink. Valószínűleg nehezen fogja az elején viselni, de jobb lesz, ha hozzászokik.

1 gondolat:

Timici írta...

szuper, hogy meglett a pulcsid:o)