2012. december 21., péntek

Játékra hívlak Titeket

Mióta blogot írok még sosem hirdettem játékot (a PIF-et leszámítva), de mint tudjuk egyszer mindennek eljön az ideje.
Azt mondják az ebben tőlem sokkal jobban elmélyült emberek, hogy a mai nappal lezárul a Föld életében a vaskorszak és a helyét a fénykorszak veszi át a holnap naptól, melynek hála az emberek egyre inkább szeretet és harmónia központúak lesznek az eddigi anyagias központúság helyett. Hogy mennyi idő szükséges ehhez, az majd csak utólag derül ki, de a változás minden esetre bizonyára beindul egyre szélesebb körben.

Ennek jegyében ajánlom fel nektek ezt a sok szeretettel készült mézeskalács szappant, amit a fahéjra hasonlító cassia illattal bolondítottam meg. 


Ha szeretnéd kipróbálni ezt a kellemes aromájú szappant, nem kell mást tenned - miután keresel legalább egy dolgot az életedben, amiért hálás vagy és megköszönöd azt -, mint kitöltened ezt az űrlapot 2012. december 31-én éjfélig. Sorsolni az új év első napján fogok. 
Megköszönöm, de nem a játék feltétele, ha a Szappanterveim oldalon található kérdőívet is kitöltöd.

8 gondolat:

Jucus írta...

Én lennék az első?:o) Szeretnék játszani ezért a fincsi szappanért!
Hogy miért vagyok hálás? Én akár itt is elárulom: az egészséges, gyönyörű gyerekemért és az összetartó családomért...és én még tudnám szerencsére sorolni:o)
Meg

Anita írta...

Köszönöm, hogy megosztottad! :) Látom megtaláltad a jelentkezési lapot is. :) Nem látni szerintem a kitöltés után, hogy bárki jelentkezett volna, de elárulom neked, hogy a negyedik voltál.
Az utolsó mondatot csak véletlenül hagytad félbe?

Csöre írta...

Szeretnék játszani.
Hálás vagyok,mert van két rendkivüli gyerekem.

Csöre írta...

Szeretnék játszani.
Hálás vagyok,mert van két rendkivüli gyerekem.

Judit írta...

Én is szeretnék játszani!
Hálás vagyok, hogy a párom olyan amilyen, és azért is hálás vagyok, mert sokszor erején felül teljesít, az előbbre jutásunkért.

Anita írta...

Csöre, ki kell töltened a belinkelt kérdőívet, úgy kerülhetsz játékba.
Judit :)

Szegedi lány írta...

Szeretnék játszani.
Hálás vagyok, hogy egészséges mind a négy gyerekem, és van egy férjem, aki kitart mellettünk.

Zsuzska írta...

szeretnék veled játszani ! és hogy miért vagyok hálás? ha most felsorolnám az olyan lenne,mint az oscar díjátadó :)
de ha nem haragszol idemásolnék egy Márai idézetet - talán rólam (és talán minden emberről ) szól :“Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam, és az értelem szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatosan rendjén való és egyszerű! Történhetett velem más, jobb, nagyszerűbb? Nem történhetett. Megéltem a legtöbbet és a legnagyszerűbbet, az emberi sorsot. Más és jobb nem is történhetett velem.”
(Márai Sándor: Füves könyv – Önmagamról)