2010. augusztus 3., kedd

Újból táska

Kezdem igazán megkedvelni a táskavarrást is, ennek köszönhető, hogy végre befejeztem egy középhaladó foltvarró tanfolyamon elkezdett darabot az órán ugyanis csak a blokkokat készítettük el, többre sajnos nem maradt idő.
Még mindig van mit gyakorolnom, hogy igazán szép darabok kerüljenek ki a kezeim közül, de már nagyon alakul a dolog. :) Most éppen a cipzárberrás volt ismét a szűk keresztmetszet, ugyanis kitaláltam, hogy miért ne tehetnék rá cipzáras bujtatott zsebet... hát kiötleni egyszerűbb volt, mint megvalósítani, de azért sikerült és legközelebb már tudom, mire kell majd figyelni. Kapott helyet a mobilom is kis zsebecske formájában, ezt már sikerült szépen applikálnom. Amolyan beledobálós_csomagtartóbadobós darabra gondoltam, így nem került rá semmilyen zárszerkezet, de később még mindig tehetek rá mágneszárat, ha mégis meggondolnám magam.


7 gondolat:

Carol Anna írta...

Mondom én, hogy nagyon ügyes vagy! Nagyon klassz lett!

KicsiKató írta...

Nagyon-nagyon tetszik, de hidd el, sosem érdemes kispórolni a záródást; üresen minden táska tetszetős, de aztán telepakolod és hajlamos lesz kiborulni...:)

Anita írta...

Köszi lányok! :)
KicsiKató, már látom, hogy kapni fog egy mágneszárat, ha sikerül beszereznem, addig pedig reménykedem, hogy nem borul ki a tartalma. :) Azt hiszem, ezzel a technikával még lesz dolgom.

Judit írta...

Nagyon jó lett!!! :))

Dora írta...

Hu, tetszik!

Judit írta...

nagyon jol nez ki, a szinvalasztas csodas

Anita írta...

Kösziköszi! :)
Ráadásul nem csak a színei jók, de én ezért a mikrokord anyagért nagyon oda vagyok... hiába na.