2009. augusztus 10., hétfő

Sorozatfüggő lettem


Persze nem először, de most hosszú idő után ismét rabul ejtett egy amerikai sorozat. Először, mikor csak rövid részleteket láttam belőle, azt gondoltam, mekkora marhaság főleg mivel leginkább csak a címére koncentráltam: A férfi fán terem. Hogy lehet ilyen idióta címet adni valaminek? Na mindegy... egyik este kötegetés vagy hímezgetés közben kapcsolgattam a ricsajládát és leragadtam a Viasat3-nál. A sorozat kb. a Miért éppen Alaszka és a Szívek Szállodájának keveréke ezeket pedig mindkettőt szerettem annak idején, már el is voltam veszve. Azóta este 8-9 között blokkolom a tv-t és hímezgetek közben, Andrisnak meg nem nőtt a szívéhez, így a lámpafény miatt sem kell aggódnom, nem zavarja, hogy tüköröződik a képernyőn. :-)
Egyetlen aggodalmam, hogy nem fog sokáig tartni az őrület, mivel nem vagyok benne biztos, hogy levetítik a teljes sorozatot, csak az elős epizódot, de majd két hét múlva ez is kiderül.

6 gondolat:

Delfike írta...

Szia!
Néha én is belenézek ;).
A sorozat már ismétlés,mert valamikor tavaly már egyszer lejátszották.Sajnos csak 2 évad készült el belőle.

Judit írta...

Ó, ebbe én is bele nézek!
A Szívek szállodáját nagyon szerettem! :))

Anita írta...

Kár érte, mert nekem nagyon bejött. :-))

Judit, kíváncsi vagyok, tetszeni fog-e...

dviki írta...

Ez a sorozat (is!) nagyon jó, de ha most kapcsolódtál bele, akkor nem sokáig élvezheted,mert mint Delfike is írta csak 2 évad készült belőle. :( Pedig én is imádtam,imádom (na igen, kevés olyan sorozat van, amit én nem nézek és nem szeretek :))))), szerencsére a vége happy end lesz, mert nekem az a "halálom", amikor egy sorozatnak csak úgy vége, márpedig Amerikában,ha nem tetszik,akkor nem sokat törődnek vele,hogy lezárják rendesen a történetet.

Dóra írta...

Na ezt még nem láttam soha.

De hasonlóképp kezdődött nálam a Star Trek rajongás:-DDD

Anita írta...

Viki, csak az első 3-4 részről maradtam le, szóval még jókor kezdtem bele. :-) Viszont így, hogy minden nap lemegy egy rész, elég hamar a végére fognak érni sajnos.

Dóra, a Viasaton elég sok számomra ismeretlen amerikai vígjáték sorozat szokott futni, bár ez nem mérvadó, mert én a filmeket is gyorsan számba tudnám venni, hogy mit láttam.
A Star Trek-et valahogy nem sikerült megkedvelnem, pedig a család férfitagjai (főleg apukám) elég sokszor ott ragadtak előtte. :-)