2009. március 23., hétfő

Korfu

Kicsit játszogattam a Picasaval, de még a kettes verzió, a hármasra nincs esélyem, mert a benti gépen rendszergazda nélkül lassan már belépni sem tudok, otthon meg Andris kifejezetten megtiltotta. Pedig jó lenne...

Azért készítettem egy kollázst a Korfun kattintgatott képeinkből, persze nem ez az összes, nagyon válogott példány, de olyan szívesen visszamennék, mert gyönyörű helyek vannak azon a szigeten. És hát egy nászutat mindig szívesen ismételne az ember - legalábbis én még ebben a hiszemben élek. :-) A rengeteg zöld és a csodaszép partvidék mindig tartogat valami látnivalót, akárhová tévedjen is a szigeten a látogató.

Íme a bizonyíték:


10 gondolat:

Delfike írta...

Gyönyörű képeket készítettél.
Nagyon szép helyeken jártatok.

Anita írta...

A képek a férjem érdemeit dícsérik, általában az ő kezében van a masina. :) Egyébként tényleg gyönyörű hely, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kriszti írta...

Nagyon szép hely, elhiszem hogy visszamennél.

Lehet hogy férjhez kéne mennem, hátha ilyen szép helyet láthatnék...

Anita írta...

Nekem ez volt az egyetlen lehetőségem, hogy rábeszéljem a tengerparti nyaralásra. Meg hogy egyáltalán dél felé vegyük az irányt. :-))))
Azóta is csak a hegyekbe megyünk, amit szintén nagyon szeretek, de néha azért hiányzik a tenger is.

TJ írta...

Korfu gyonyoru!
Mi is ott voltunk naszuton, de az nem most volt, hanem 2002-ben.
Mondjuk nekem Gorogorszag nagy kedvencem. A kaja, a taj, az emberek....
Jo a montazs nagyon!

Anita írta...

Nekem is nosztalgia volt egy kicsit, mert mi meg 2007-ben jártunk ott. Remélem, sikerül még valamikor ellátogatni a szigetre.

Timici írta...

Anita, a Picasa3-at honnan tudnám letölteni???köszi:o) és jók a fotók nagyon, én még sosem jártam Korfun, de elmennék szívesen;o)

Anita írta...

Timi, a picasa oldalán (http://picasaweb.google.com)a letöltésnél felajánlja. :-)

Timici írta...

köszi szépen:o)
a vicc az, hogy fel volt már telepítve, de valahogy eltűnt és már nem emlékeztem, hogy hogyan is csináltam, most végre újra műxik köszi:o)

Ancsi írta...

csodásak a képeid!!! irigyellek egy kicsit.... na jó, nagyon!!! :)