2013. március 26., kedd

DMC - Star Catcher (1)

Már nagyon régóta hímzem, de csak a vonaton és mostanában ott sem mióta megemelkedett a mobilinternet csomagom korlátja, mert lányokkal rengeteg megbeszélnivaló akad és ha nincs időm napközben követni, akkor ilyenkor szoktam visszaolvasni. 
No de a hímzéshez visszatérve, azon gondolkoztam már egy ideje, hogy ezt most már nem is érdemes a teljesen kész állapot előtt lefotóznom, mert már csak egy kis kontúr hiányzik róla. Viszont rájöttem, hogy azért nem megy nekem ez a fényképezés dolog, mert otthon annyi minden mást lehet csinálni és nincs rendes fény és különben is macerás a gépre tenni a fényképeket, ellenben a telefon kéznél van és korántsem olyan szépek a vele készített képek, de kéznél vannak. Néha pedig kell egy kis szünetet tartani munka közben is, mert még az ember agyára megy. :) Így született az ötlet, hogy megörökítem ezt a lánykát a már majdnem kész állapotban:


Lehet tippelni, hogy a héten vajon készen lesz-e, elvileg még 7x20-30 percem van a vonaton, öt csillagot és a lepkehálót kell "megrajzolnom".

5 gondolat:

Dora írta...

De kis édes ez a minta! Tetszik!

Anita írta...

Ha elkészült szívesen odaadom a maradékot. ;)

Az a fránya lepkeháló borzasztó, alig tudom leszámolni, vagy nem is kellene vele ennyire foglalkoznom csak sikerül ahogy sikerül?

Dora írta...

Pedig egyszerű kis mintának tűnik :) ezek szerinte a lepkeháló a nehézsége.
Jöhet egyébként a minta :)

Anita írta...

Tényleg egyszerű kis minta, de a kontúrozás helyenként szörnyű volt (bár a szürek medvét még mindig nem múlta felül). A vonaton különösen nehéz volt a négyzet balfelső harmadába beletalálni. Viszont most már készen van, mostam és vasaltam, holnap teszek fel róla képet vagy szombaton. :)

Lehet nem minden fonal lesz elég, de megadták a dmc kódokat, szóval nem lesz gond folytatni.

Dóra írta...

Nagyon cuki kis hímzés! Olyan igazán csajos.