2011. június 17., péntek

Vízállás

Tegnap az a remek meglepetés ért minket, hogy egyszer csak nem jött több víz a csapból, egyikből sem… Hirtelen felindulásból felhívtam hát a vízművek hibabejelentő szolgálatát és megtudtam, hogy csőtörésen dolgoznak a kollégák, ezért nincs víz. Hajnalban megörültem, mert újra teljes gőzzel jött a víz a csapból (ne nem akkora elánnal, mint kellene neki, csak a megszokottal), viszont mire felkeltem és mosdani szerettem volna, mindez ismét hiú ábránddá változott. Ha ez sokáig így megy tovább jó büdös és ragadós leszek és inni sem lehet túl sokat, mert hát a wc tartály űrtartalma is korlátozott.
A biztonság kedvéért ma is érdeklődtem a vízműnél, de még mindig szerelnek, ezért nincs nyomás sem és víz sem… most reménykedek, hogy délutánra fordul a kocka mire hazaérek.

Update: Péntek estére lett vizünk! Szóval nem maradunk büdösek és koszosak és szomjan sem halunk. Apropó, Andris szerint az utolsó előtti mondta elég félreérthető, ezért helyesbítek: az ivást azért kellett minimálisra korlátozni, hogy ne kelljen pisilni, és elég legyen a tartályben lévő víz.

0 gondolat: