2009. november 27., péntek

Elhoztam a képeimet

Tegnap végre elhozhattam a képeimet és a karácsonyi tündérkémet is láttam már félig készen, nagyon szép lesz. :))) És valószínűleg a sok csúszásnak és a nagy mennyiségű rendelésnek, igen jelentős kedvezményt kaptam a végösszegből, vagyis megérte a várakozás és nem csupán a szépségeim miatt.
Ja és még valami, olyan szépen kifeszítették az anyagaimat, hogy ilyen simára az életben ki nem vasalnám őket, az biztos, nem érdemes vesződni vele hacsak nem a fotó kedvéért... :)

Mit ne mondjak, volt súlya az öt képnek, még szerencse, hogy a villamoson és a vonaton is volt annyi hely, hogy kényelmesen elférjen a lábhelyen. Épségben hazaérkezett mindenki... képeket majd megpróbálok holnap készíteni, hátha nem ilyen siralmas idő lesz, mint ma, bár különben is sötét lesz, mire hazaérek. Alig bírok betelni velük annyira szépek! A két ajándék is tetszik, de a sajátjaim különösen, reggel majdnem le is késtem a vonatot, mert őket nézegettem.
Rossz hír a vágyakozóknak, hogy újra beleszerettem a Trick or Treat Fairy-be, hatalmas helyet foglal el a falon, még a virágaimat is átrendeztem miatta a nappaliban, mert a dracéna belelógott, az meg igazán nem szép dolog.
Az LHN kép a hálószobánkban fog helyet kapni, legkésőbb holnap furatok is lyukat Andrissal, hogy fel lehessen akasztani. Azt hiszem, könnyen fog menni, mert neki is tetszik a végeredmény.
Egyedül az A betűvel volt picit fura érzésiem, mert valami nagyon furcsa volt rajta elsőre, aztán rájöttem, hogy az lehet a bibi, hogy én ezt egy téglalap alakú képnek képzeltem el és végül egy négyzet lett belőle velehogyan és nekem furán van elhelyezve a kép a keretben, mintha lecsúszott volna. Ettől persze még szép és nagyon tetszik (gyorsan le is cseréltem az egyik ikejás képpel a hálóban, bár nem biztos, hogy itt lesz a végleges helye) csak meg kellett barátkoznom a formával.

Lassan el kell kezdenem tervezgetni, hogy hol fognak helyet kapni az éppen pihenő képek és bannerek a varrószobámban, mert ugye az őszi kép nem lehet kinn folyton, azt felváltja a tavasz, a karácsony, a nyár és egyéb hasonlók, viszont vétek lenne ezeket a gyönyörűségeket szekrényben tárolgatni.

Hímzés fronton anyukám terítőjével haladgatok, már majdnem készen van a fele, vagyis négy kis minta. A fémszálas részét a végére hagyom, mivel a dmc fémszálai nem a kedvenceim. Egészen jó lesz a végeredmény...

2 gondolat:

dviki írta...

Fotókat, fotókat és fotókat!!! :))))
Annyira kíváncsi vagyok mindre, de különösen a Halloween Fairy-t szeretném látni...az ünnepek előtt én már biztos nem érek el vele a keretezőhöz, de januárban mindenképp! :)

Judit írta...

Hol vannak a képek??? :))
Annyira kíváncsi vagyok...