2011. május 8., vasárnap

Hétvégi pár sor

A péntekem jó hosszúra sikeredett, ebédszünetben ugyanis átmentem az Évába, de nem volt a Lanarte párizsos nője, amit szerettem volna... viszont Anikó kiderítette nekem, hogy a Soroksári úton van, elteszik. Szóval gyors ebéd, még kevés munka és nekivágtam a városnak. Sietnem kellett, mert a 3 órás vonattal szerettem volna hazajönni, hogy még a postára is odaérjek, ami 4 órakor bezár (ilyesmit miért ne lehetne csak munkaidőben intézni, ezt még mindig nem értem, hogy egy város főpostájának miért ilyen kurta a nyitva tartási ideje). Pikk-pakk odaértem és megszereztem a készletet, gyöngyöző tű persze itt sem volt - de már kinéztem a sewandso-n, szóval nagyon érlelődik egy rendelés azt hiszem - és indultam is vissza a végtelennek Boráros téren keresztül vágva. Épp elértem volna a vonatot, csakhogy az Oktogonon leszállítottak mindenkit mondván műszakik okok miatt nem közlekedik tovább a szerelvény. Ennek köszönhetően viszont nem értem el a csak a fél 4-es vonatot, így Andrist kértem meg, hogy hozza el a csomagomat, ami a Colette Bazárból rejtett egy ruhát és egy blúzt. Imádom őket, már alig várom, hogy az időjárás is alkalmas legyen a viselésükhöz.
Kicsit megpihentem itthon, aztán Dorával sütiztünk egy rövidet, megkaptam végre a Csokiparány füzeteket és gyorsan szemügyre vette a frissen keretezett képeimet is. Szeretem ezeket a csajos programokat, jó lenne, ha megint sűrűbben be tudnánk ütemezni.
Aztán este még hangtálas meditáción is voltunk, kristályt programoztunk az atlantiszi angyalokkal. Én füstkvarcot választottam, és nem értettem, hogy miért... aztán reggel rákerestem, hogy mire is jó ez a kő és minden világos lett, nem volt ám ez véletlen.

Tegnap Csomádon voltunk családilag, névnapot és születésnapot ünnepeltünk, na meg persze Vilikéztünk. :) Szegény csemetét agyonszeretgetjük ilyenkor, ő meg aztán a sok ingertől nem alszik, ennek meg mikor mekkora hiszti a vége, de otthon visszatér a megszokott kerékvágásba. Este pedig Dumaszínházban voltunk a túrás pajtásokkal. Jó volt, bár eléggé megkurtították a műsoridőt, összesen másfél óra jutott a négy fellépőre, régen ez legalább 3 óra volt. Hiába, a felkapottság ennek a műfajnak sem tett jót.

Mára voltak mindenféle biciklizős és/vagy botanikus kertben sétálgatós terveink, de az eső az egészet elmosta. Így maradt az édeskettes, a mákos kifli és a hímezgetés. Még tegnap befejeztem az Easter Fairy hímzéses részét, már csak a gyöngyögyket kell felvarrni rá, ma meg nekiláttam az Enchanted Mermaid gyöngyözésének... már most látszik rajta, hogy nagyon szép lesz, de alaposan megdolgoztat annyi szent.

Holnap megyek kontrollra a nőgyógyászhoz, hogy mennyi haszna volt a bogyónak, amit felírt. A nem kevés mellékhatás mellett remélem volt ilyen is neki. Minden esetre tegnap meg ma tisztára olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, holott még csak félidőben járok. Ma pluszos lett az LH tesztem, ez már fél siker. Ja és kiderítettem, hogy a műtét alatt nem csinálták meg a petevezető átjárhatósági vizsgálatot. Hurrá! Szeretném ezt kihagyni, de nem sok esélyt látok rá, mert a dokim minden alkalommal rákérdez, ami persze van logika, mert stimulálhatja itt a petefészkeimet, ha az út el van zárva a petesejt előtt. A holnapi vizsgálat után persze majd okosabb leszek.

0 gondolat: