2011. április 16., szombat

Mirabilia SAL - Enchanted Mermaid (2)

Miután befejeztem a Petal Fairy-t (aki most már a keretezőnél várja, hogy elnyerje végleges formáját és ezt követően méltó helyet fogaljon majd el lakásunkban), belevágtam a Mirabilia SAL soron következő hölgyének folytatásába. Viszonylag lassan halad, mert sokszor nem is veszem már esténként kézbe, de most már nagyon kevés van hátra a gyöngyözésig... ami hasonló mértékű feladat egy Mirabilia minta esetében, mint a kontúr a Dimensions készletekben. Ez a sellő pontosan 584 darabbal lesz gazdagabb, ha elkészül, ebből 18 kincs értékű. :) Egyelőre azonban ez még nem látszik rajta, bár szerintem így is egyre szebb!


Látszik is, hogy rengeteg a kihagyott hely a gyöngyök számára, a koszorújában is lesznek szép számmal, bár ott még nem olyan egyértelmű a hiányzó koszorú miatt. Hamarosan megkapja a koszorúját is a sellő, akkor talán készítek egy újabb képet a gyöngyözés előtti állapotban. Addig is még ki kell találnom, hogy milyen keretet fogok használni a gyöngyözéshez - mert egyébként kézben hímezem, de ezzel a láthatatlan fonnalal képtelenség másképp szépen dolgozni. Szóval még keresem a megfelelő mértet.

5 gondolat:

Dora írta...

Hu, de jó!!! És ehhez tényleg ennyi gyöngy kell?!?!? Brutális!

Anita írta...

Közben már kész a maradék kreinikes rész is és megtaláltam a megfelelő keretet. :) Sajnos tényleg ennyi gyöngy kell hozzá, megnéztem a statisztikában. Ehhez képest a maradék kettőn már alig lesz valami.

Judit írta...

Rengeteg gyöngy lesz rajta. Biztos szép lesz!!! :)

Dóra írta...

Csúcs! Kíváncsi leszek rá gyöngyöstül nagyon! Visszafele haladok a blogodban, mostanában alig írtam, olvastam és kommenteltem. Nem semmi, milyen hímzésben termékeny korszakod van mostanság!

Anita írta...

Még készülök a gyöngyözésre, gyűjtöm a lelkesedést hozzá! :) De én is nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog mutatni.

Dóra, pedig nem hímzek többet, mint szoktam... talán többféle kisebbet és ritkábban teszek fel képeket. Jó néhány kirándulással így is adós vagyok magamnak. :)