2014. január 10., péntek

Rico Design - Birds and berries terítő (4)

Lassan közeledek a vége felé, már csak néhány leveles ágacska, két madár és egy madáretető van hátra. A két madár a legmacerásabb, mert ott nagyon kell számolgatni, ezért a végére hagytam őket.

Sajnos a kép nem adja vissza a színeket ebben a még borongós időben, viszont a haladás látszik az előző kevéske hímzéshez képest :)


Azért ha jobban megnézem, van még vele munka, csak kicsivel állok jobban a felénél, a nyolc motívumból két és fél esetleg háromnegyed van készen. Ennek ellenére is mindjárt elkészül érzésem van.

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az új évet nem bírtam ki újabb hímzésbe kezdés nélkül, de a "hidat" még nem örökítettem meg. Nagyon-nagyon furcsa most 32ct vászonra hímezni, olyan icipicik az ikszek ehhez a terítőhöz képest, ahol 4 szállal kell 4x4 szálon ölteni és a szálak is vastagabbak, mint a lenvászonnál.)

2 gondolat:

Edit írta...

Még mindig tetszik a terítőd, sőt egyre jobban! :) Elképzeltem, milyen jól mutat egy asztalon...

Anita írta...

Köszi! :) Én is így vagyok vele, alig várom már, hogy lássam mosva-vasalva készen. Őszig pedig talán a futó párja is meglesz és akkor együtt díszíthetik az asztalokat. :)