2014. január 19., vasárnap

Magamnak is, meg nem is :)

Most hogy elég nagy már a keresztfiunk a legózáshoz, mindenféle járgonyokat kapott a születésnapjára, mi pedig Andrissal építettünk. Régen is nagyon szerettem építeni, igaz akkor a házak voltak a favoritok, de ezek modern készletek elérhető árban nem igazán tartalmaznak ilyesmit, arról meg nem is beszélve, hogy Vilikénél azzal nem lehet mellélőni, aminek négy kereke van. :)

Szóval nosztalgikus hangulatba kerültem és úgy éreztem, nekem is szükségem van egy ilyen járműre, már csak az építés kedveéért és persze, hogy legyen mivel játszani, ha véletlenül idekeveredik majd egyszer. 

Íme a kész mű:



A képeken ugyan nem látszik, de rendesen zárható a kuka fedele, az autót egy nő vezeti és természetesen be lehet billenteni a kuka tartalmát az autóba, és magát a kukabefordítót is fel lehet emelni. A kukában pedig két hal figyel a banán mellett. Szóval minden apró részletre figyelnek.

1 gondolat:

Cat írta...

:-) Én is így jártam, karácsonyra vettem a keresztgyerekeknek legót amit közösen építettünk. No én azóta előszedtem a gyerekkori legónkat, azzal a felkiáltással, hogy majd milyen jót játszanak a "gyerekek" vele. :D Szerintem nekem is be kell szereznem néhány újat is. :-)