2013. július 8., hétfő

Bothy Threads: Ladies Who Lunch - Spending to Save (1)

Szóval most akkor ide is felteszem ezt a képet a hozzá tartozó szövegeléssel együtt, mert koncepcióváltás történt a másik blogon való közzététel után. :) Vagyis maradnak itt a hímzések és egyéb mindenféle, ami kezeim közül kerül ki, a lelkem mélyére meg a másikon engedek majd bepillantást.
 
Már hónapok óta hímzem ezt a három hölgyet, kettő már egészen kivehető közülük. Sokszor azonban elmarad a vonaton a kreatív tevékenységem és az okosnak vélt telefont nyomogatom... azt hiszem, változtatok majd ezen és inkább visszaszokom a hímzéshez, annak lesz kézzel fogható eredménye.
Szóval kb. három hónappal ezelőtt, húsvétkor vágtam bele ebbe a mintába és most nem egészen a felénél tartok a kontúrok nélkül, ami ennek a mintának igencsak jót fog tenni, mert sok helyen elég elnagyoltak a színfoltok.
Imádom a rengeteg színt, ami benne van és annak ellenére, hogy viszonylag egyszerű a minta, még soha ennyit nem bontottam vissza, mint ennél a darabnál. Történt ugyanis, hogy többször sikerült elrontanom, de többször előfordult az is, hogy a maradék fonal levágásakor elvágtam az x hátul futó öltésrészét és kénytelen voltam elvarrni a szálakat.

Jelenleg itt tartok:




0 gondolat: