2013. január 9., szerda

Megfejtettem a titkot :)

Sajnos nem azt, amelyiket szerettem volna (de ami késik, az nem múlik, egyszer az is bekövetkezik vagy okafogyottá válik - ez utóbbinak jobban örülnék), mégis sikerélmény.

Fáradtak a szemeim a monitornézegetéstől és ennek következtében dolgozni sincs olyan sok kedvem, ezért blogruhákat keresgéltem. A mostanival majdnem teljesen elégedett vagyok, de a rajzon alakítanék mivel kicsit tinilányos beütése van. Mivel azonban nem találtam meg a tökéletest, ennél maradok. Mondjuk ez már jobban tetszik ugyanattól az alkotótól, de ezt sajnos személyre szabottan csinálta... lehet egyszer én is rászánom magam.

Szóval, mikor csináltam a plusz oldalt a szappanos kérdőívnek, úgy gondoltam jobb lenne változtatni a sorrenden és akkor valami elromlott a sablonban, szétcsúszott az egész oldal és azóta sem jöttem rá, hogy miért történt mindez. A legjobban a navigation bar idegesített, hogy bekerült az oldalsávba, még Dórit is megkértem, hogy segítsen. Aztán addig-meddig kísérletezgettem az áthelyezésekkel a html sablonban, hogy sikerült feltenni az oldal legtetetjére, de még nem rendes szélességben és csak amiatt látszott a legtetejének, hogy fehér a kép maga a fejlécben. Ma viszont eszembe jutott, hogy mi lenne, ha megnéznék egy eredeti blogger sablont és ott megkeresném, hogy hová teszik be a navigation bar-t és megtaláltam!!! Úgyhogy most feletébb módon örülök a sikeremnek. :) Ha már programozni nem tudok, legalább az összehasonlítással mentem valamire.

Uff....

0 gondolat: