2012. október 9., kedd

Kamillás szappan

Az a helyzet, hogy dolgoznom kellene, mert amellett, hogy át kellene olvasnom az albániai kirándulás hatalmas anyagát, még egy prezentációt is kell készítenem úgy a felettes vezetőmnek, hogy fogalma sincs a témáról. Megjegyzem nekem sem sok, így nem is én írtam meg a háttéranyagot csak abból próbálok valami okosat alkotni, de nagyon nehezen megy és egyáltalán nem jó, hogy közben internetet is tudok használni a szótárazást leszámítva.

Szóval vasárnap a kamra kitakarítása után, ami azt jelentette, hogy a szappanos dolgaimat is összekupacoltam és egybe rendeztem, készítettem egy szappant. Hogy gyorsabban haladjak Andris is segített egy kicsit. :)
Új receptet próbáltam ki és nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre. A forma már most is nagyon tetszik, ezért kénytelen vagyok közkinccsé tenni legújabb teremtményeimet.






Impozánsabb környezet és részletek az összetevőkről később, ha már alkalmam adódott kipróbálni őket.

3 gondolat:

Laucica írta...

Az embernek kedve támad megkóstolni, olyan szépek!:)

Judilla írta...

Nagyon csinik lettek a szappanok!!
A kamillás forma pedig istenien illik hozzá.:))

Én még nem is csináltam kamillás szappankát...

Anita írta...

Laura, ezért veszélyes a bonbonforma. :)

Judit, egyszer mindennek eljön az ideje még a kamillás szappannak is. Nekem is rengeteg minden hiányzik a repertoáromból, de majd pótolom. Most a levendulásról a leginkább. :)

A formát meg tényleg imádom! Lehet, hogy drágább volt, mint a társai, amiket az uborkás-kakukkfüvesnél teszteltem, de annyira könnyű volt kivenni a szappant a formából és gyönyörű lett a végeredmény. (Na jó, nem írom le a többieket sem, mert ott a massza nagyon nehezen szilárdult és túl korán vettem ki őket, szóval adok még nekik is esélyt, de ez a forma sokkal rugalmasabbnak látszik a társainál.)