2012. január 24., kedd

Néhány gondolat

Az utóbbi időben az a naiv elképzelés motoszkál a fejemben, hogy egy fitneszgép segítségével növelni tudnám a kondíciómat, mert ugye a szabad levegőn végezhető sportokkal igencsak hadilábon állok. A Zumba Lady meg nagyon jót tesz a lelkemnek, valahol biztosan a testemnek is, csak ez nem nagyon látszik meg rajta, szóval kell valami más meg e mellé. A nagy ötletem pedig az elliptikus tréner, szinte már mindent tudok róla, amit tudni érdemes, most már csak ki kell szemelni, hogy melyiket is visszük majd haza. Egy kép, a megerősítés kedvéért:


Egyelőre még okosabb vagyok, mint a telefonom, de kezdek szemezgetni az okos telefonokkal... pedig nagyon szeretem a mostanit, de mióta a céges telefonom is ilyen, kezd egy kicsit sok lenni a jóból. Szóval lehet búcsút intek az X2-eskéim egyikének és helyette a Galaxy Mini az első számú kiszemelt. Ha ezt az öcsém megtudja, kitagad! :) Koreai ez is az is, de ő inkább a másikra esküszik, főleg hogy nekik is dolgozik.


Azt meg talán Dora értheti meg a legjobban, hogy mennyire áhítozom egy szépséges meggypiros bőrtáska után, csak ne lenne olyan nagyon drága. De ha a héten elballagunk a Kispozsonyi felé, akkor tutira kipróbálom, hogy az egyikbe beférnek-e rendesen a cuccaim.


Szombaton hastánc workshopra megyek, legyezőfátylasat is fogunk tanulni, csak azt nem tudom, honnan a csudából lesz nekem olyanom. Közben meg otthon szaunát szerelnek, szóval pont jó kis lazítás lesz a tánc után kipróbálni. Ja és anya jön pénteken.

Családbővítés érdeklődés hiányában elnapolva... de tényleg minek strapáljuk magunkat, ha úgysem akar jönni. Jó lesz nekünk ketten is! ;)

Apdéjt: Tegnap este szereztem legyezőfátylat, 90 centiset. Igaz egyszínű fehér, de igazi hernyóselyem, és ennyit még megért a dolog, többet már sem én, sem Orsi nem adtunk volna érte. Elsőbbségivel érkezik remélhetőleg holnap, de legkésőbb pénteken, akkor tervezem úgyis az átvételt is. Ha meg megunjuk a fehéret, még mindig be lehet valamivel festeni.

5 gondolat:

dviki írta...

Jajj, nemsokára megyek hozzátok...rendszeresen!!! :-DDD
Egy ilyen nekem is az álmom, csak a panelban (pláne ekkorában, mint a mienk) nem férne sehová. :-(
Esetleg kidobom az ágyat (minek aludni?!!) és a helyére odafér majd. :-DDD
Szóval már most irigy vagyok!!! :-D

Anita írta...

Várunk!!! Szállást is tudunk biztosítani, szóval bárhogy is döntesz, jöhetsz. ;)

Mondjuk azt még én sem tudom, hogy mi hová fogjuk tenni, mert a nappaliban mégsem olyan elegáns, ha lerakjuk a varrószobába, akkor lusták leszünk lemenni... marad a dolgozószoba, amíg pihentetjük a családbővítést.

Irigykedni ráérsz, ha majd tényleg itt fog állni valahol a lakásban. Addig meg semmi különbség! :DD

Laucica írta...

Ó, legyezőfátylazás! Gyönyörű lesz!:) Hímezhetsz is rá csillogó fonallal, még egyedibb lesz:)

Anita írta...

Laura, ez nagyon jó ötlet! :) Na majd kitalálok valami szépséget hozzá.

Dora írta...

Naná hogy tuti a piros :) Mindenhol, mindenkor ;)
Jók a terveitek! Mindjárt írok mailt...
(végre újra tudok blogokat olvasni, azért keveredtem ide ilyen sokára...)