2011. december 13., kedd

Szabad péntek, szabad szombat, szabad szappanozni...

Annyira örülök, hogy ezt most muszáj megírnom! :-)

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy mániákusan gyűjtöm a Tilda könyveket, időnként el is készítek belőlük valamit, de engem már a puszta lapozgatás is feltölt, sőt a nyugalom, az izgalom és a lelkesedés egyfajta érdekes elegyével tölt el. Tehát jó, hogy vannak, ezt mindenképpen szögezzük le. Idővel rájöttem, hogy a kiadónál a boltitól jóval kedvezőbb áron lehet ezeket a szépségeket beszerezni és mivel nincsenek is teljesen elérhetetlen távolságban, személyesen szoktam átvenni a könyveket. A legutóbbi rendelésnél valamiért tényleg le is adtam a rendelést, nem csak besétáltam a kiadóba, kaptam egy halom matricát (a többit is ideje lenne már összeszedni, ha még nem dobtam ki őket) és boldogan cipeltem haza a kis híján tucatnyi könyvet.
Kivételesen nyereményjáték is csatlakozott a Tilda alkotóműhelye című könyvhöz, de alapvetően nem is foglalkoztam vele, mert a könyv volt a lényeg. Ma viszont keresett egy hölgy a kiadóból, először el sem tudtam képzelni, miért, de gyorsan a lényegre tért: szappankészítő tanfolyamot nyertem itt. Hozzátette még, hogy reméli olyan valakihez került az ajándék, akit érdekel a tanfolyam, erről természetesen többször is biztosítottam. Semmi kétség tehát, szappant fogok készíteni, úgyhogy mostan boldog vagyok! :-)

Majd beszámolok, hogy milyen volt mindenképpen! Addig is örülök, hogy én nyertem meg a fődíjat... salalala. Talán általános iskolás koromban nyertem utoljára tombolán fődíjat az öcsémmel együtt, én a felsőset az öcsém az alsósat, így két tortát vittünk haza. De most ezt csak én nyertem, ő meg legfeljebb majd "eheti", amit főztem, igaz sem rossz, ha mi esszük, amit ő főz.

4 gondolat:

Dorottya írta...

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, deeeeejóóóóóó!
Gratulálok! :-)
Jó szappanyozást! :-)
A könyvesedésről mééé nem tudok? Mééé nincs nekem is új Tilda könyvem??? ezééé még számolunk ám!!! :-( :-)

Anita írta...

Ugye? :) Várom nagyon a szappanyozást, kíváncsi vagyok, melyik tanfolyamra fogok beférni, de úgy láttam, egészen sűrűn csinálják.

Ne tessék itt vádaskodni kérem, mitől teccik ebben olyan biztosnak lenni??? Majd kenyérsütékor számolhatunk! :) Aztat találtam ki, hogy olyan lesz, mint a szappanyozás, mindenki dagasztja a saját kenyerét. :)

Dorottya írta...

:-)
Jóóóóó! Akkor 2 ünnep között kenyerezünk? :-)

Anita írta...

Mindenképpen! :)