2011. december 16., péntek

Pilla pillanatok

Tegnap ricinus kúrába kezdtem a szempilláim szépségessé varázslása érdekében. 

A gondolatot Judit ébresztette fel bennem, akinek nem csak ezt a bejegyzését érdemes szerintem elolvasni, nagyon tetszik a többi írása is; a végső lökést pedig a kozmetikusom adta, mikor arról számolt be, hogy a 3D műszempilla használat közötti pihentetési időszakban nekik is ezt ajánlották a regenerálásra. Így tegnap lebattyogtam a gyógyszertárba és szert tettem a ricinusolajra. Tényleg csak fillérekbe kerül, de ha hihetek a Judit által tett megállapításoknak, akkor az egy hónapos kúra után olyan szempilláim lesznek, mintha a kozmetikusom 3D-t ragasztott volna.

Véletlenül van közeli kép a szemeimről Andrisnak köszönhetően az előtt állapotról, kíváncsi vagyok, mennyire fog látszani a különbség az utána készült fotóhoz képest. Remélem, nálam is ugyanazt a hatást fogja elérni, vagyis hosszabb, dúsabb és gyorsabban növekedő pillákat fogok kapni.

3 gondolat:

Nóra írta...

Szia Anita, épp ma vettem ricinust és kezdem el a kúrát. Neked hogy vált be?

Anita írta...

Hűű, elfelejtettem eredményről beszámolni, pedig már eltelt egy hónap.
Olyan égbe kiáltó változást eddig nem vettem észre, de mintha kevesebb hullana ki, mint korábban és talán sűrűbb is lett picit az alsó sor. Szóval kenegetem továbbra is szorgalmasan. Talán a végük sem olyan halovány már, mint korábban volt, de mivel folyamatos a változás, nehéz szerintem észrevenni.

Egyébként azt mondta a kozmetikusom, hogy 28 napos ezeknek a pilláknak a növekedési periódusa, szóval annyit mindenképpen érdemes várni a hatással, mert a meglévőkben nem lehet tudni, hogyan épül be.

Nóra írta...

Pedig én azóta is várom, Nálad olvastam erről először. :-) Írod, hogy van véletlenül egy "előtte" fotód, talán fotók segítségével látszana leginkább, ha van-e lényegi változás.
Ma szedte le a 3D pillák maradékát a kozmetikusom, és sajátom bizony nem sok van (nem volt sose). Hazafelé meg is vettem a ricinust és csináltam gyorsan egy fotót a jelenlegi állapotról. Nagyon bízom benne, a szemöldökömre is ráfér.