2011. szeptember 20., kedd

Nyaralni voltunk

Azt hiszem, nyugodtan hívhatjuk nyaralásnak és nem csak azért, mert az idén még ilyen hosszú ideig nem voltunk pihenni sehol, hanem mert tényleg nyári meleg volt a múlt héten. Megint nem jutottunk el Svájcig, csak a szomszédba, de ismét megállapítottuk, hogy az Alpok bárhol gyönyörű (erről képek később, mert majdnem 500-at csináltunk, szóval van miből válogatni).

Amit most hirtelen szeretnék megmutatni, az a hangulatos szoba két lámpaernyője... természetesen egyből kiszúrtam, hogy keresztszemekkel öltögették a mintákat és annak ellenére, hogy sok napon keresztül gyönyű idő volt, mégis utlsó reggelre maradt a fényképzés, így nem tudtuk elkerülni a vakuzást. A lényeg azért így is jól látszik, nekem nagyon tetszettek! Bár Andris megjegyezte, hogy ugye nem akarok otthonra ilyet, nem is tudom... nem hiszem, hogy illene a lakásba, akár másféle mintával is. Szóval kicsi a valószínűsége. :)


 
Nem a lámpáknak köszönhetően ugyan, de nagyon jól éreztük magunkat és úgy elrepült az egy hét, hogy szinte észre sem vettük, már jöhettünk is haza. Folyt. köv.

2 gondolat:

Judit írta...

jajjjj, ez nagyon szép!
várom továbbiakat is!!! :)

Dorottya írta...

:-)
Örömködöm, hogy nem a lámpa miatt éreztétek magatokat jól! ;-)
Sütizés????