2011. április 16., szombat

Dimensions - Serenity Prayer (1)

Ingadozó hangulatom ellenére természetesen nem hagytam fel a hímzéssel, ezt a kis hortenziát a vonaton készítgetem munkába jövet-menet. Már "csak" a kontúr van hátra, ami mint tudjuk egy Dimensions készlet esetében egyáltalán nem elhanyagolható mértékű, főleg egy ilyen csupaszirom virág esetében... de mit is tehetnék, mikor annyira tetszenek a hortenziák apró virágai, melyek aztán gömböt formálva válnak a növény díszévé. :) Nincs más hátra, meg kell hát küzdenem a kontúrszálakkal.

Addig is, aki kíváncsi betekinthet a virág pillanatnyi helyzetébe: 


Alul szerepel majd rajta egy fohász első részlete... arra gondoltam, hogy kivételesen párnát készítek a hímzésből és ő lenne az én jókedvre derítő párnám, akit bármikor magamhoz ölelhetek, ha éppen kedvem tartja és így erőt gyűthetek belőle. Aztán Dorottya segítségével a gondolat tovább fejlődött, mondván miért nem készítek még két párnát és akkor a fohász többi része is életre kelne. A szöveget már nagyjából megrajzoltam hozzá és a két virágot is kiválasztottam, de még mindegyik igényel némi átalakítást... kíváncsi leszek, milyen lesz a végső képük és az összhatás.

2 gondolat:

Dorottya írta...

Ötletekben jó vagyok!
...csak ne nekem kelljen megvalósítani! ;-)
Kíváncsi leszek a végeredményre!!!
:-)
Remélem mutatós lesz...és nem "utálsz" nagyon a remek ötletért. :-)
...de legalább van mit hímezned! ;-)

Anita írta...

Már azt is kitaláltam, hogy a kis szobában lesz a kanapén, annyira jól mutat a sötétkéken. Persze az anyagválasztással nagyon kell majd vigyáznom, nehogy eltoljam az egészet. :)
Az tetszik ebben a projektben, hogy nem csak lemásolok egy mintát és kész, hanem adok is hozzá egy keveset. Mint mondjuk a rómás nőnél a táskát... tényleg, azt láttad már? Majd legközelebb viszem magammal. :)