2011. március 20., vasárnap

Mirabilia - Petal Fairy (9)

Sokfelé jártunk az elmúlt egy hétben, ezért is nem nagyon voltam gép közelben... egész furcsa módon nem hiányzott. Előbb-utóbb tervezek az eseményekről írni, de az egy hosszadalmasabb bejegyzés lesz majd egyszer.

Most viszont mutatom a tündéremet, mert kisebb küzdelem árán sikerült rávarázsolnom a virágot, így már csak a gyöngyözés van hárta. Azt hiszem, hamar el fogok vele jutni a keretezőhöz, mert annyira szeretném a falon látni a hölgyet teljes pompájában. 

11 gondolat:

Dora írta...

Nagyon csodás!!! :)

Edit írta...

Szépséges! :)

Judit írta...

gyönyörű színek!

unikat írta...

Anita!

Ez csodálatosan szép!
De jó lehet benne gyönyörködnöd!

Timici írta...

nagyon szépséges! elhiszem, hogy már legszívesebben a falon nézegetnéd;o)

dviki írta...

Imádom! :-)

Anita írta...

Jól esnek a dícsérő szavak és újabb lendületet adnak a gyöngyözéshez, olyan macerás ezzel a nagy kerettel dolgozni. A végeredmény persze megéri, de mire odáig eljut az ember... :)

evicke írta...

Nagyon szép :) készen még szebb lesz :)) Szeretném megkérdezni, hogy ilyen vagy hasonló mintát hogy lehet vásárolni? Előre is köszönöm :)

Anita írta...

Evicke, köszi neked is! :) Épp ma készült el, lámpafényes kép várható hamarosan.

Az Éva Kézimunkában tudom, hogy vannak Mirabilia minták most már. Én innen kaptam annak idején: http://www.e-kucko.hu/webshop/index.php?main_page=product_info&cPath=219_223&products_id=2692

evicke írta...

Köszönöm szépen, asszem nekem is lesz majd egy nemsokára :)
És várom a kész képed is :)

Anita írta...

Evicke, most jut eszembe, hogy ha gondolod, szívesen elküldöm neked a mintát, én ugyanis még egyszer már biztosan nem fogom elkészíteni. Dobj egy emilt, ha szeretnél élni a lehetőséggel.