2011. február 1., kedd

Julcsi, a parasztlány

Azt hiszem, a country girl nem kaphatott volna jobb fordítást, hacsak nem parasztjány lenne, de akkor meg nem passzol a Julcsi... :)
Ő volt az eddig legmunkásabb darabom, kicsit pihentetem is az ujjaimat, mert a jobb középső lassan szitaként üzemel a sok szurkálástól. De még mindig szeretem készíteni ezeket a babákat, mert annyira tetszik a végeredmény!

És akkor most Julcsi:




A leírás szerint a ruháját és a kötényét is össze kellett volna "koszolnom", hogy autentikusabb legyen, én viszont úgy gondoltam, hogy lehet ez a leányka tiszta ruhában is mit sem veszítve fényéből és jellegéből.

6 gondolat:

Dóra írta...

Egyre jobbak lesznek a figuráid. Egy csomót filóztam, hogy vajon melyik újságból készítetted, aztán rájöttem: készlet. Készlet?:-DD
Nagyon tetszik! Azért a Julcsi kicsit vaskos név rá...

Anita írta...

Nem véletlenül nem vele kezdtem, bár sminkeléssel még mindig hadilábon állok. :)
Még évekkel ezelőtt rendeltem valahonnan Angliából a készletet, akkor még jóval olcsóbb volt a Meseboltos daraboknál.
Van esetleg ötleted a Julcsi helyett?

Timici írta...

nagyon szuper lett!!! imádnivaló a cipője is, de a szoknyája tecc a legjobban:o)
Hova került Julcsi? és amin áll azt is a készlethez adták? Kb. 2éve van megvarrva egy Tilda babám, csak ruhája és haja nincs, ideje lenne befejeznem mielött a pocaklakó megérkezik, mert aztán további 2évig tuti nem lesz rá érkezésem:o)

Anita írta...

Köszi Timi, szoknya nálam is befutó! :) Per pillanat a nappaliban van a szekrényen, ott van elég hely neki minden szempontból.
Igen, az állvány is a készletben volt, de lehet külön is kapni, ha jól tudom. Meg ha elég ügyes a férjed szerintem simán tud készíteni is. Hajrá a befejezéssel, kíváncsi vagyok rá, a haj és a ruci már nem olyan nagy dolog. Bár kétségtelen, hogy a hajfelvarrás nem tartozik a kedvenceim közé.

Judit írta...

olyan jol neznek ki ezek a Tildas cuccok/babak!!! en csak szemezgetek most talan 2ev mulva;) :)

Anita írta...

Judit, ez is olyasmi, amit ha egyszer elkezd az ember, nehéz abbahagyni. :) Remélem, neked is tetszeni fog, ha majd alkalom adtán kipróbálod.