2010. november 28., vasárnap

Keretezőnél jártam

Pénteken leadtam néhányat a képeim közül a keretezőnek, ha már más kreatívat nem nagyon tudok felmutatni, legalább azok nyerjék el végleges formájukat, amikkel már készen vagyok.

Két saját és egy ajándék, nagyon bízom benne, hogy szép lesz a végeredmény. :) Egyedül a hortenzia miatt aggódom, a sok-sok szín miatt olyan nehéz volt hozzá megfelelő színű paszpartut és keretet választani és a keretben nem is igazán vagyok biztos, hogy ez lett volna a tökéletes választás. Két hét múlva kiderül minden esetre, az ő munkájukkal eddig mindig elégedett volam. Na és akkor ők lennének az áldozatok:




Egyébként pedig csupa olyan dolgot készítgetek mostanában kevés szabad időmben, amit csak jó egy hónap múlva fogok tudni majd mutatni. Kivéve a tegnap hirtelen felindulásból elkövetett Tilda angyalomat, pontosabban nem is igazán angyal, mert a szárnyakat nem kapta meg, de még a haj nagyon-nagyon hiányzik a fejéről és azt be kell szereznem. Addig pedig leginkább Ursulára hasonlít a Dr. Bubóból, nem is tudom, hogy ez jó-e vagy rossz inkább... Ha kapok hajat jelentkezem vele. Tervezgettem is, egy rózsaszínes ruhájú tündérkéből fogok kékes-zöldeset varázsolni, egyelőre még kétségeim vannak a végeredménnyel kapcsolatban, viszont nincs mit tenni, ha a célszemélynek nem a mindene a rózsaszínes színvilág. Sőt még új hímzésbe is kénytelen voltam belekezdeni, a Mirabilia SAL Queen of Peace nőcijének láttam neki délután. A vonaton kis képeslapokat készítek, ezeket majd mutatom is, még Judittól kaptam őket tavaly karácsonyra, csak akkor már kevés volt az idő az elkészítésre.

0 gondolat: