2010. október 11., hétfő

Nora Corbett - Letter B (1)

Közeledik a karácsony, kézimunkás szemmel nézve pedig mindezt rohamos léptekkel teszi. Éppen ezért kicsit félretettem szegény sziromtündért és erre szösszenetre cseréltem:


Már csak a gyöngyök hiányoznak róla, amibe csak azért nem kezdtem bele, mert virágok közepébe való gyöngyöt sehol sem találom... biztos elírtam egy kódot rendeléskor, szokott nálam ez így lenni. Imádtam hímzeni, de nem csupán a színei miatt. Nagyon bízom benne, hogy anyukámnak legalább annyira tetszeni fog, mint nekem tetszik, már csak a keretet kellene hozzá jól eltalálni.

10 gondolat:

Judit írta...

Jaj, de szépek azok a virágok, és milyen kecses az a tündérlány! :)

Timici írta...

minden bizonnyal nagyon fog örülni neki anyukád:o)
ezek a Nora Corbett minták mind olyan szépek, szeretem őket nagyon, nézegetni is;o)

Dora írta...

Hm, hát én ezt külön szeretem, hiszen én is megcsináltam, és én is nagyon szerettem csinálni! Biztos, hogy tetszeni fog anyukádnak!

Dóra írta...

Még mindig imádom N. C. mintáit. Ez is olyan bájos!

Anita írta...

Köszönöm lányok! :)
Többek között azért is reménykedek benne, hogy tetszeni fog anyának, mert a Petal Fairy-vel is szimpatizál és még hangot is ad neki, szóval nem reménytelen. :)

Tündérke írta...

Nagyon szép, odáig vagyok érte, biztos neki is tetszik majd :-)

Anita írta...

Detti, ha anyának mégsem tetszik, ígérem a tiéd lehet. :)

Tündérke írta...

Én benne vagyok :-D
Épp a nevem kezdőbetűje, úgyhogy minden szempontból tökéletes :-DD

dviki írta...

Jártam már itt, láttam is...el is csodálkoztam, hogy már majdnem kész és még nem is láttam....de lusta dög voltam és nem kommenteltem. ;-)
Igazán csodás ez a tündérke is! :-)
Én is tervezem anyunak is (M) és magamnak is(V) kihímezni a közeljövőben. :-)

Anita írta...

A kommenteléses dolog ismerős valahonnan... :)
Egyébként olyan gyorsan eljutottam idáig, hogy nem készült közben másik fotó. (hihetetlenül sokat hímzek, de ez most teljesen kikapcsol, később biztosan csillapodni foga kényszer valamennyire) A projekt meg azóta is áll, ugyanis pont ez a színű gyöngy nincs az Évában, meg a fémes fonal, ami a karácsonyi terítőhöz kellene. Hihetetlen, hogy ezekből a gyorsan fogyó árukból miért nem tartanak többet készleten.