2010. szeptember 9., csütörtök

Még mindig nincs időm írni...

... meg igazság szerint kedvem sem. De rengeteg munkám van az utóbbi időben, a megbeszélések és az ott kapott feladatok egymást érik, ami közben meg a munkám lenne, azt nem tudom csinálni, mert hogy ennyi pénzért nem vagyok hajlnadó túlórázni, amit nem fizetnek meg. És különben is, dolgozzon más is az osztályon, ne csak én.
Emellett még a napjaim is úgy alakulnak, hogy nem kerülök itthon gépközelbe, ezt mondjuk baromi könnyen tudom kivitelezni. :) Egyre kevésbé hiányzik, néha még gondolkozom rajta, hogy jó lenne megjegyzést hagyni itt is, meg ott is, csak odáig szinte már sosem jutok el. Hímezek ezerrel, meg hastáncolok, meg jógázok, néha kötök is, most már kevésbé ragad a fonal az ujjamhoz, talán sikerült befejezni a traveling woman kendőmet záros határidőn belül. Nem loptam senkitől az ihletet, magától jött, csak azért jutott ez eszembe, mert sok blogon látom most ezt a kendőt, nehogy megtévesztő legyen a dolog. :) Na nem mintha különösebben foglalkoztatna, meg különben is, mire én azt befejezem még egy hullám tutira lefut belőle.
Múlt hétvégén itt volt anya, leginkább sárga-kék áruházaztunk, egy élmény volt... a sok emberrel zsúfolódni, szerintem soha nem töltöttem még ebben az áruházban egyszerre ennyi időt, viszont megértem, mert a jól átgondolt konyha és lakás sok információt igényel. Volt hétvégi ünnepi ebéd is, após születésnap, anyós névnap, jó volt ilyen sokan megin együtt lenni, egy valaki hiányzott csak nagyon. Szerdán megyek hozzá megint, legalább egy rövid időre láthatom.

Hétfőtől két hét szabadságra megyek, nem veszek fel telefont és nem nézek meg egy darab emilt sem ez idő alatt, teljes egészében magamnak és a közvetlen környezetemnek szentelem az időt. Kezdjük rögtön egy anyalátogatással, aztán lesznek klasszikusok könnyedén, Balatongyörök, tibeti hangtálas meditáció, Gábor doktor (bár erre még nem kaptam visszajelzést az asszisztenstől) és még ki tudja, mi minden más. Remélem, sikerült fotóznom a varrószobámat, ami előtt egy kis rendet azért szeretnék teremteni, mert még elég nagy káosz uralkodik odalent, de már alakul. Szinte csak a szórakoztató elektronika hiányzik és kész az összkomfortom.

Haladok a hortenziámmal, még ha nem is villámsebességgel, de a levelek kontúr híjján készen vannak és a cserép is hamarosan ebbe az állapotba kerül. A háttér maradék részét mégis inkább a végére hagyom, azt már olyan jó érzés lesz gyorsan "csak" rábiggyeszteni, mint a villám. :)
Az alvással is kissé lemaradásban vagyok, valamiért nem sikerül visszaaludnom, ha megébredek éjszaka, és presze most is a helyett, hogy az ágyban lennék, még itt püfölöm a billentyűket. Remélem, a szabi alatt sikerül behozni a lemaradást, vagy legalábbis csökkenteni ezen a hatalmas mértékű fáradtságérzeten.

Szerettem volna menni alkotónapra múlt vasárnap Colette-hez, de nem jött össze, egyedül nem akartam belevágni. Dora, megyünk október 2-án???? Megin lesz borotvahabos festés, jó lenne, ha összejönne. (na most kiderül, hogy figyelsz-e :D) Emilt is kellene írnom, de biztosan nem lesz rá időm holnap sem, de jövő héten mindenképpen.

4 gondolat:

Dora írta...

Hát már miért ne figyelnék!
Mondjuk mostanában én is alig-alig hagyok kommentet, pedig lenne mit...
Elvileg szerintem oké, nem tudom, hogy lenne valamink akkora.

Anita írta...

Bocsi, csak vicc volt. :) A borotvathabost meg majd megbeszéljük, ha jól tudom, mi is szabadok vagyunk.

zazálea írta...

A TW hullám, mint annyi más, nem lopás, nem a mi mintánk, miért ne? Könnyű, szép, mutatós. A másik hullám a Baktus, csak mondom! :o))))

Anita írta...

Zazálea, tudom, nem is azért írtam, csak nem szeretek dolgokat akkor csinálni, mikor a nagy többség valamilyen lázban ég, mindenki ugyanazt köti, hímzi, stb.
Előbb-utóbb a baktus sem menekül szerintem, csak az egyiket fejezzem már be. :)