2010. augusztus 29., vasárnap

Horgolok is...

Hár persze, hogy nekem is ki kellett próbálnom ezt a nagyinégyzet dolgot, ki is okoskodtam, hogy valami babatakaró félét készítek belőle, de még nem számoltam ki, mennyi négyzetet is kellene ehhez elkészíteni és nem is megy olyan gyorsan, mint gondoltam. Bár ha jobban belegondolok négy-öt négyzet után már biztosan menne fejből is a minta.

Nálam ilyenek lettek a mintadarabok (egy tűvel kötöttem őket, 4,5-essel, mert ez volt a legkisebb itthon, a fonalhoz lehet vékonyabb kellett volna):


Pedig reménykedtem benne, hogy egyformák lesznek, de sajnos nem, így kénytelen leszek valami másikszínben egy pihe-puha Rico Baby fonalat beszerezni.

És ha már tű került a kezembe, gyorsan elővettem a félig kész traveling woman kendőmet, már csak tizenegy-két sor van belőle hátra, plusz a lekötés és a blokkolás, de nagyon remélem, hogy ennek valami szépséges kendő alakja lesz, nem úgy, mint az elődjének. Ha elértem valami eredményt, őt is mutatom.

2 gondolat:

Dora írta...

Úgy látszik senki nem menekül :-D
Pszt, elmondom, hogy én rendeltem fonalat... majd meglátjuk mikor lesz belőle valami :-D

Anita írta...

Nem, ezek elől a négyzetek elől nincs menekvés. :) Azt hiszem, megnézem azt a másik leírást is, ami Klaudiánál van, mert az valahogy egészen másképp néz ki a végén.

A fonalakra meg nagyon kíváncsi vagyok!