2010. augusztus 19., csütörtök

Debbie Mumm - Bowled Over (1)

Egy biztos, nem sok fázisfotó fog készülni erről a darabról, mert gyorsabban haladok vele, mint gondoltam. :) Már csak a gyöngyözés van hátra...


Szerencsére van ennek a sorozatnak másik három darabja, így nem kell lemondanom ezekről az élő színekről, kész élvezet lesz a süteményeket böködni.

5 gondolat:

dviki írta...

Jajj, nekem is annyira tetszik....ez is és az előzőek is! :-) Majd nekem is kellenek ezek a minták (is)! :-DDD
Te aztán nem lassulsz le soha hímzés terén sem! :-)
Én most napok óta olyan "bámulok_ki_a_fejemből" hangulatban vagyok...ezért nem is nagyon haladok semmivel, pedig a lányok hétfő óta megint anyósnál nyaralnak/nyaraltak, mert holnap megyünk értük. :-(

Klaudia írta...

Jól alakul nagyon! Akkor neked már meg is van a rendelésed? Vagy már a sütik is megvannak?

Anita írta...

Viki, Doránál vannak, tőle tudod kérni, ha kell valamelyik, ez is hamarosan nála fog landolni szerintem. ;) És hát hímzésben leginkább azért nem lassulok, mert a reggeli-délutáni vonatozás az állandó, meg most volt egy Fót-Barcika-Fót viszonylat is, sokat lendített a dolgon. Na meg muszáj a levezetés, mert őrület ami bent folyik, csak időm sincs megírni sem, a hozzáférésről meg már ne is beszéljünk.

Klaudia, a többieket megkaptam Timicitől, aidám van itthon egy vékával, meg a fonalak is megvannak, a gyöngyöket meg még valamikor tavaly összeszedtem hozzá, szóval nincs akadálya a folytatásnak. :) Rendelni most csak pár dolgot szeretnék, amit tényleg nem lehet itthon megkapni.

Közben már a gyöngyözés fele is megvan, hamarosan jövök a kész képekkel.

Dóra írta...

Már gyöngyök nélkül is csúcs jól mutat!

unikat írta...

Tényleg gyönyörű színek!
Lássuk a következőt!