2010. június 15., kedd

A virtuális kávé

Mit mesélnék el egy kávé mellett?

Sárgavirág tette fel a kérdést a bartánőinek, mit mesélnének el egy kávé mellett. Azt hiszem, bőven lenne megbeszélnivalónk, mert már hű de sok ideje nem találkoztunk.
Mindent elmesélnék, amiről az előző bejegyzésben irogattam, de mesélnék még apáról és arról, hogy milyen nehezen viselem a dolgot még mindig, mesélnék a zűrzavaros munkahelyi mindenféléről, Brüsszelről és az idiótáról, Andrisról, az ikrekről, a kertről, a hastáncról, hogy soha nem olvastam még ilyen gyorsan könyvet, mint a Hajanlahasadást és még ki tudja, mi mindenről, ami éppen eszembe jutna.

És legfőképpen mesélnék arról, hogy már megint kettős érzések kavarognak bennem a jövő vasárnapról, mert lehet, hogy két helyen kellene lennem megint egyszerre. Apánál talán csak téged láttalak régebben... Talán van már rá esély, hogy újra együtt legyen a család, ha igen, akkor az ország másik szegletébe indulok a hétvégén és ismét mardunk a virtuális kávénál. Nem is tudom, melyiket szeretném jobban...

4 gondolat:

Dora írta...

Hm, jó lenne hallani mindent részletesen :) Bár én sok dolgot tudok :)

Klaudia írta...

Szia! De jó, hogy írtál! Egy két dolgon meglepődtem rendesen, most még kiváncsibb vagyok:)
Azt hiszem, most kivételesen inkább magam ellen szurkolok, de a kiállítás megnyitót már most vésd be a naptáradba, nehogy valami más közbejöjjön:)

Anita írta...

Dora, te majdnem mindent tudsz, kivéve arról ami kimarad... :) Azt hiszem, Andris ezt soha nem fogja megérteni, hogy nekünk a végtelen idő is kevés lenne, annyit tudnánk dumálni, hát még ha sokan vagyunk. Na de ez is lehetne egy külön fejezte, mert nem mindegyik dumapartit tolerálja nehezen.

Klaudia, a megnyitón mindenképpen ott leszek és magammal cipelem Dorottyát, hogy ne lehessen az idén kifogása. :)
Apával kapcsolatban talán okosabb leszek, ha hazamentem, bár kevés esély van rá, hogy láthassam a jövő hétvégén azt hiszem. Apropó, mi a két dolgog, amin meglepődtél?

Klaudia írta...

Hát főként pasidolgok, de majd személyesen inkább:)