2010. június 26., szombat

Lanarte - Róma (4)

Elkészültem a Rómámmal, pontosabban a hímzés részével és a restauráció nagy részével... még a táskát kell applikálnom és aztán indulhat útjára, hogy belőle is táska legyen. :) Még mindig nagyon tetszik a kutyaharapás ellenére, amit igyekszem majd szépen eltűntetni. Egyedült a szöveg részét nem kedveltem igazán több okból is, az első és legfontosabb, hogy halvány lila dunsztom sincs, mi van odaírva; a krix-kraxoknak köszönhetően viszonylag lassan is haladtam vele. Viszont a végeredmény azt hiszem, magáért beszél.




Most pedig megyek és keresek valami újat... :)

9 gondolat:

Dora írta...

Tuti jó :) Na de én élőben is láttam :-D

dviki írta...

Bizony, én is láttam! :-) Szerintem a táska applikálást is frankón meg fogod oldani. :-)Csak nehogy nekünk is kelljen majd olyat csinálnod! :-DDD

Laucica írta...

Imádom ezt a képet, gyönyörű lett! A lyuk tényleg nem túl szép, de majdcsak megoldod!
A feliratnál szerintem semmi sincs odaírva, amikor hímeztem, próbáltam legalább a betűket felismerni:) A kép párizsos párjának is pont ugyanez a "felirata", csak még hosszabb is.

Dorottya írta...

Klasssz!
Elő kell szednem az enyémet is....

Anita írta...

Viki, gondolod olyan jól fog sikerülni? ;) Mindjárt nekilátok, aztán sikerül.

Dorottya, hajrá! :)

Laura, néhány betűt azért felismerni, de a többi gondolom már elfajzott. :)

Mónika írta...

Kutyaharapás? Úgy érted kutyaharapás? Hát mi történt?

Anita írta...

Móni, igen, kutyaharapás. Bővebb sztori az "A helyzetről úgy általában bejegyzésnél", tudom, hosszúra sikeredett, a vége felé keresd.

Mónika írta...

Megőrültem volna! Első reakcióm nekem is az lett volna, mint neked! Sajnálom:( Viszont ahhoz képest, hogy mekkora trauma érte, szépen rendbe hoztad. Legfeljebb az veszi észre, aki ismeri a mintát, és tüzetesen megvizsgálja. Tehát az emberek 95%-a tátott szájjal fogja bámulni:)

Dóra írta...

Hát kár azért a harapásnyomért... Egyébként nagyon szép lett!