2010. április 16., péntek

Traveling Woman II.

Természetesen valami újat el is kellett gyorsan kezdenem, nehogy véletlenül megkezdett kötés nélkül maradjak, az esőcseppes kendőt ugyanis már annyiszor elrontottam, azt sem tudtam, most hányadik sornál tartottam volna és egyáltalán jó-e a szemszám, ezért percek alatt visszabontottam és újból nekifutottam az utazós hölgynek. :) Már csak 9 sor van vissza a set up chart-ból, amit itt rém egyszerű megkötni, még számolni sem kell hozzá, így haladok, mint a villám a vonaton.

Terveim szerint hamar végezni fogok vele, most viszont még csak itt tartok:


5 gondolat:

dviki írta...

Az a fonal is nagyon tetszik! :) Ezért is kellene a személyes találkozás, mert én még nem kezdtem el a kötést...ill. elkezdtem, de pár sor után visszabontottam, mert valami soha nem stimmelt. ;) Én a Kiri-vel és a Sun Ray-el próbálkoztam...

dviki írta...

Mármint "ez a fonal" akart lenni. :)

Anita írta...

Igen, igen, költözzetek csak ide a közelbe. Nálunk a domb másik oldalán is van egy halom eladó ház, meg Doráéknál is! :)

Ezt a kendőt tényleg csak ajánlani tudom, az elején alig kell figyelni, mert szinte csak simát és fordítottat kötsz, néha van egy ráhajtás, addigra meg belejössz mire a mintához érsz. Mire végzel a kendővel, már simán menni fog a Sun Ray is szerintem. :)

Dora írta...

Kíváncsi leszek, hogy hogy mutat ha minta szerint van kötve :) hogy most tényleg kijön-e már a formája.

Viki, tényleg meg kéne mutatni, aztán látnád, hogy milyen egyszerű kötni.

Anita írta...

Erre én is kíváncsi leszek, meg hogy mennyire fog kijönni a minta ezzel a színes fonallal. Már nekikezdtem az A chartnak hazafelé. :)
Furcsa egyébként ezzel a vékony fonallal kötni, helyenként már annyira lazán kötök, mint Dorottya.