2010. március 11., csütörtök

Még egy kis hastánc :)

Hát ha ma reggel valaki azt mondja nekem, hogy Dorával hastánc ruhákat fogunk próbálni és lesz olyan, amibe beleszeretünk, akkor jól kinevettem volna. :DDD

Szóóval az úúúgy volt... hogy már többször is beszéltünk róla, hogy kellene valamit szerezni a májusi bemutatóra, én meg most elkezdtem körbenézni a neten, aztán küldtem linkeket Dorának. Aztán felvetettem az ötletet, hogy vágjunk neki a városnak, ha vége lesz ennek a vacak hóesésnek. Először a jövő hetet vettük célba, de sorra estek ki a napok, míg végül a mai maradt, de a hóesést mindenképpen ki akartuk kerülni. Dora maradt bent 5-ig, én úgyszintén próbáltam valami hasznossa eltölteni addig az időt, ami csak részben sikerült, de majd holnap befejezem a nyomtatványrendeléses levelet. És láss csodát, mire Dora megérkezett a villamosmegállóba, a hósesés szinte teljesen elállt, teljesült a kívánságunk. Egy megállóra igénybe vettük a BKV szolgáltatását és beszabadultunk az Oktogonnál lévő boltocskába, ahol az eladó hölgy nagyon készségesen segített a választásban. Jó jó, tudom, hogy ez a dolga, de akkor is, ritkán találkozik hasonlóval manapság az ember. Én kezdtem a próbát egy rózsínes összeállítással, de a felső is és az öv is nagynak bizonyult, úgyhogy másodiknak a lehető legkisebb darabot próbáltam fel, ami csodák csodájára mindenhol passzolt. Végül ennél a türkizes-ezüstös-fehéres kombinációnál maradtam, annyira de annyira tetszik, még itthon is ellébecoltam benne vagy egy órát, mindenféle mozdulatokat próbálgattam fátyollal és a nélkül is és nem is lesz olyan nagy ez a fátyol, csak meg kell szokni. :) Dorának is sikerült választania, a fehér-rózsaszín összeállítás neki sem jött össze, viszont ez a sötéttürkizes-rózsaszínes állati jól áll neki. Nem sokáig gondolkoztunk, lecsaptunk a szépséges darabokra, minek következtében hatalmas mennyiségű boldosághormon szabadult fel bennünk. Meg is gyártottuk az ideológiát hozzá (mert ennyit azért elsőre nem szerettünk volna költeni), hogy a pénz nem boldogít, a ruha viszont IGEN! :))))

Most már csak a betáncolás van hátra, na meg a koreográfiák rögzítése a kis fejünkben... várom nagyon a május 7-ét!

7 gondolat:

Suzi írta...

Láttam ma Dóra ruháját, hát....nagyon nagyon szép, és az a testmatrica!!

Dora írta...

:))) Hát igen, rosszak voltunk, már ami a pénzt illeti :-DDDDD

Zsuzsi tényleg odáig volt a testmatricáért :) Neki is kell ilyen :)

Anita írta...

Szerintem azért nem került olyan rossz helyre az a pénz. ;))))

Zsuzsi, szívesen szerzek neked testmatricát, innen csak egy ugrásra van az üzlet még vagy két hétig. :)

Ancsi írta...

Szia!
Hova jársz táncolni? Én is szeretném újra kezdeni, de nem tudom kihez menjek..... :)

Anita írta...

Szia Ancsi!

Én Fóton járok táncolni, nem tudom, az neked mennyire esik útba. Szeretek Orsihoz járni nagyon, mert itt az óra mindig rólunk szól és nem utolsó sorban nyugodt körülmények között hódolhatunk a szenvedélyünknek.

Laucica írta...

Kép nincs?:)

Anita írta...

Még nincs...