2010. március 18., csütörtök

Kamilla Vikinek szeretettel

Még a határidő utolsó pillanatában elkészültem Viki kendőjére a kamillával. Szokás szerint halogattam a hímzését, pedig annyira szeretem ezeket a kis mintákat készíteni, nem is tudom, miért várok mindig a következővel olyan sokat. Vikinél is az anyag elszegésével kezdtem, amiben még az elején megállapodtunk, aztán jól félretettem, hogy majd hamarosan. A cserépben a mintát párszor el is számoltam, de én inkább bontottam, mint mintát variálgassak, nem volt azért olyan eget rengető. És ebben a színben kifejezetten tetszik a kamilla kaspója, na meg persze az egész minta, annyira jók ezek a színek, imádom ezeket az árnyalatokat. :)

Mivel a hímzés java része anyukáméknál készült, ezért a kontúrozás előtti állapotról nem tudtam fotót készíteni, ráadásul itthon is felejtettem két színt a minta befejezéséhez, szóval nem ment olyan villámgyorsan, mint szerettem volna. De elkészült és nagyon szerettem csinálni!

Viki, íme:



A képek tegnap este készültek Dorottyánál, szóval nem valami jók, de a lényeg azért látszik rajta és szerintem ez a fontos. A kendő Dorottyánál van tegnap este óta, így már csak Klaudia és Évi kendője pihen nálam.

4 gondolat:

dviki írta...

Húúúú...nekem is nagyon tetszik! :D
Ennek az rr-nek a hímzésével én is így vagyok...szeretem hímezni, tetszenek a virágok, a kaspók, nincs benne ezer színváltás...és mégis én is ált. a határidő vége előtt nem sokkal készülök el velük. :D

Anita írta...

:)

Dora írta...

Régen én is így voltam az első meg második RReimmel... mostmár nem, annyira idegesít a határidő, hogy jobbnak látom időben megcsinálni :-DDD Persze lehet, hogy ez is csak ideiglenes... Most nagyon előre vagyok mindenesetre :)

unikat írta...

Nagyon szép lett!