2010. március 18., csütörtök

Brüsszel - sokadik felvonás

Ez már a nevetséges kategóriába sorolandó, ami e körül a március 22-i brüsszeli kiutazás körül kerekedett, de nem is írnám le itt most az egész történtet. Legfeljebb röviden... kb. egy hónapja érkezett a meghívó, hogy lesz egy ilyen ülés és a vezetésünk úgy döntött, fontos a részvétel (én ezzel nem igazán értettem egyet, de nem kérdeztek róla) így hát elindítottam a kiutazásomat. Aztán az informatika is úgy döntött, hogy fontos a részvétel, ők is küldenek egy kollégát, addigra én már rég feladtam az indítólapomat, így már nem volt lehetőség a vezetőség által elvárt megfelelő összecsatolásra, amire a program pillanatnyilag még képtelen. Ebből kerekedett az egész vita és kalamajka, mert két embert nem akartak küldeni egyszerre, így egészen múlt péntekig meg voltam róla győződve, hogy egyedül kell megjárnom ismét a belga fővárost ismeretlen terepet felfedezve. A huza-vonából végül az informatika került ki győztesen, vagyis G. utazik vasárnap, én pedig megkaptam az elutasítást erre az útra vonatkozóan, de hogy ehhez miért kellett 2 hét, hogy eldöntsék? Na ez nekem már magas. Ezzel egyidőben a madridi utat engedélyezte elnök úr, szóval április 20-23 Madrid a tachográfok jegyében a főnökömmel és az egyik nemzetközis kollégával. Ezt legalább idejében elő lehetett készíteni.

De ami furcsa volt az egészben, hogy elsőre nem ujjongtam örömömben, hogy de jó, mégsem kell mennem. Most már örülök, hogy így alakul a hétvége, vasárnap kiszabadulok végre a kertbe, nagyon-nagyon várom! Lassan talán már ott is érdemes lesz képeket készíteni. :)

2 gondolat:

dviki írta...

Szóval akkor G. megy egyedül??? Erről még nem is írtál! :O
Azért én irigykedem rád, még ezek miatt az 1 napos kiruccanások miatt is... most pedig Madrid? és ráadásul 3 napos??? Én nem mehetek? :DDD

Anita írta...

Nem írtam, mert csak tegnap este lett biztos... a hétvégén meg anyáéknál voltunk, így nem nagyon volt időm levelezni. Most hétvégén talán.

Egy időben nagyon utáltam ezeket az utakat, de most mintha kezdeném megint élvezni és nem csak a társaság miatt. ;) Ja és Madrid négy napos! Rövid ideig volt egy hely, de mégis jön a főnököm sajnos... :(