2010. február 18., csütörtök

Szombaton korcsolya

Legalábbis nagyon remélem, holnap egyeztetjük a részleteket. Annyira régen korcsolyáztam már, pedig nagyon szeretek, csak egyrészt fogalmam sem volt, hogy hol van a közelünkben korcsolya pálya, másrészt nem nagyon volt kivel. Andrissal nem tudtam megszerettetni, a síelés jobban bejön neki, na nem mintha ennek nem örülnék. :)
Ha minden igaz, anya ma feladja a korcsolyámat, mert utoljára Barcikán használtam, amikor megpróbáltam Andrissal megszerettetni, a hétvégén meg ki gondolta, hogy azt is be kellene raknom, álmodni sem mertem róla, hogy a közeljövőben én tényleg korcsolyázni fogok...

Csak most ne hagyjam otthon az RR kendőt, mert különben sosem lesz kész a Dóra kamillája, meg a könyvet is észben kell tartanom. Legjobb lesz, ha kiteszem még ma este látható helyre az egész kupacot a karácsonyi ajándékkal együtt. Annyira szita az agyam mostanában, még szerencse, hogy a mintaíveken meg tudom különböztetni a jeleket. :) Remélem, ha rendeződik a helyzet és visszatalálok az egyensúlyomhoz, ez is megoldódik.

2 gondolat:

Dorottya írta...

Szombatig összeszedegetem magam.... legalább térd ügyileg.
Este kifaggatom a NŐ-t, holnap egyeztetünk!! ;-)

Anita írta...

Okés! :)))
És egyébként lehetne korcsolyáznod?