2010. február 23., kedd

Írnom kellene...

... de nem sok hangulatom van hozzá. Meg mostanság eléggé el vagyok havazva bent is és otthon is (na jó, otthon egyszerűen csak nincs kedvem), még az olvasásnak sem jutok soha rendesen a végére, nem hogy elkezdjek írni.

Haladok a Home of a Needleworker (too!) hímzésével, már csak alulról hiányzik a kék szalag és a barna csipke rész. :) Elkezdtem Rómát, a Colosseummal indítottam, imádom az anyagot, sajnálni fogom, ha a végére érek, de hát mikor lesz még az... A Daisy Lane Cottage-ba még mindig nem kezdtem bele, de lassan időszerű lesz, mert a többiek már mindjárt végeznek vele és elvileg közösen hímezzük.

Március 22-én jelenésem van Brüsszelben, nem szeretnék egyedül menni, de nagyon úgy néz ki, hogy az lesz belőle, hacsak az informatika meg nem gondolja magát, amire most kevés esélyt látok. Addig még valami tudást is magamra kellene szedni ezen a téren, hogy legalább halvány sejtésem legyen a dolgokról, mert nekem már a napirend is homályos volt jó néhány pontot illetően. Szóval G-nak volt igaza, mégis csak kedvel engem ez a főigazgató, és mégis hasznosnak találja a brüsszeli kiutazásokat, csak ezt egyik reggel jól eltitkolta. Megjegyzem, az előbbit is jól titkolja.

Ja igen, kellene írnom a hétvégéről is, ami jó volt! :)))) Koncert plusz majdnem korcsolya, helyette tortaevés és dumaparti. Megírom, ha végeztem a táblázatokkal... de az is lehet, hogy csak gyorsan megadok pár adatot, úgysem venné észre senki, ha ezt a statisztikát most hasraütésszerűen adnám meg. Mindenki jobban járna, de én főleg, mert megkímélném magam az idióta fuvarosoktól, akik 3 számot nem bírnak rendesen összeadni és a szemem sem folyna ki, miközben a hibákat keresem az elszámolás miatt elrontott táblázat nézegetésétől és még az ínhüvelygyulladást is megúsznám, mert ugyan kérem emilben is a jelentéseket, hogy használhassam a ctrl+c ctrl+v billentyűkombinációkat, valaki csak postán vagy faxon küldi, én meg pötyöghetek.

Na jó, panasznapnak vége, nézzük a dolgok jó oldalát. Most pl. süt a nap én pedig lelkesen dolgozom annak a cégnek, aki hónapok óta tartozik a kiküldetéshez kapcsolódó kifizetésekkel, most már kezd hiányozni a havi betevőmnek a fele.

1 gondolat:

Jucus írta...

Látom, ma Neked is ilyen hangulatod van...legalább nem vagyok egyedül. De fel a fejjel...csak pozitívan!:o)