2010. január 31., vasárnap

LHN - Home of a Needleworker (too!) (3)

Ha sokat nem is, de valamennyit azért haladtam vele, mert ugye a síelés alatt nem igazán vettem tűt a kezembe. :) Odafelé még a kocsiban is alig hímeztem, nem is értettem, hogy tudtam azt a rengeteg időt (6 óra volt az út) valami másra fordítani...



Nos, ez a mai állás, de lehet egy kicsit bökök még bele mielőtt nekivágnék a Daisy Lane Cottage-nak, amit elvileg közösen hímzünk Annával, Krisztivel és Timivel. Mire én neki kezdek, már lehet nem is lesz közös hímzés, de sebaj. :)

5 gondolat:

Kriszti írta...

Nagyon szépen haladsz.

Ne aggódj a Daisy miatt. Én elkezdtem, de nem haladok. Minden öltés előtt és után azon gondolkodom, hogy újra kezdem, és másik anyagra hímzem.

Jucus írta...

Egy az ízlésünk! Nagyon tetszik ez a Home of a Needleworker is és a másik is, a Daisy! Várom, hogyan alakulnak!

dviki írta...

Jól haladtál vele! Már nem sok hiányzik! ;)

Anita írta...

Köszi, igyekszem, a héten elkezdtem építkezni. :)

Hát a Daisy még csak össze van készítve, nem tudom, mikor fogok hozzájutni, most egy kicsit megváltozott a prioritási sorrend, ami a hímzést illeti.

Viki, dehogy nem hiányzik még, főleg, hogy a MÁV hátráltat a haladásban... reggel alig fértem fel a vonatra, mint a heringek úgy össze voltunk préselődve, tiszta kaszkadőrnek éreztem magam, mert már mozgott a vonat mikor szálltam fel rá. :) Ülőhelyről nem is álmodoztam ma reggel.

Timici írta...

szuper jól haladsz:o)
Én meg ezzel nem állok még sehogy, úgyhogy vmilyen LHNt azért tutira fogunk közösen hímezni;o)