2010. január 31., vasárnap

Dimensions - Winter Welcome (3)

Annyira beleszerettem hirtelen a Home of a Needleworker mintába, hogy ezt szegényt gyorsan félre is tettem, pedig megint nagyon aktuális már legalább 40 centi hó hullott nálunk. Nem is emlékszem, hogy mikor láttam utoljára ennyi havat, itt Fóton még biztosan nem... és hát karácsonykor is még zöld volt a fű, nem gondoltam volna, hogy itt tényleg tud havazni is. Imádom nézni innen bentről a melegből. :) Andris pedig naponta sokszor lapátol, hogy ne egyszerre kelljen az egészet, nem irigylem.

De vissza a hímzéshez, itt hagytam abba valamikor két héttel ezelőtt:


Lehet, hogy hamarosan megint előveszem, bár tavaszig már nem hiszem, hogy a falra fog kerülni szegény, bár voltak ilyen terveim vele mikor belekezdtem.

3 gondolat:

Dóra írta...

Szegény Andris és a lapát. Nekünk a szomszédunk vakarja ki folyton a hó alól a kocsit, pedig nem is megy vele sehova. Néha úgy irigylem, hogy erre is van ideje..., bár egy magányos nő túl a harmincon, amiért meg nem irigylem.

Jó lesz a kép! És pont most teszed félre, amikor jön a lényeg????

dviki írta...

Én is azt mondom, hogy most gyorsan fejezd be, mert olyan szép kis minta ez. :)
És akkor tuti készen lesz télre! ;)

Anita írta...

Én azért annyira nem sajnáltam Andrist, kifejezetten jót tett neki a lapátolás. ;)

Gyorsan befejezni? Hát csak ha hosszabb időre szabadságolnának... na majd meglátjuk, azért a könnyebbik részével vagyok meg pillanatnyilag. :)