2010. január 31., vasárnap

Csak egy mosoly

Ez egy amolyan 2-3 órás történet, úgy gondoltam, hogy hazafelé a síelésből el is készülök vele. Hát nem egészen így lett, ugyanis még a felével sem voltam készen, mikor elfogyott a fonal... ez ugyanis egy KM-hez mellékelt kis készlet, amihez elvileg minden adott, hogy kihímezhesse az ember akár azonnal is. Így meg kellett szakítanom a műveletet és csak tegnap tudtam befejezni, még jó, hogy a vigyori szmájlihoz több fonalat adtak, mint ehhez, így legalább az egyik elkészült.



Hűtőmágnes lesz belőle, amint beszereztem a hozzávalót. És lehet, hogy nem ő lesz az egyedüli darab, kell még néhányat készítenem belőle azt hiszem, csak azokat inkább saját fonallal, ami tuti nem fogy el.

3 gondolat:

Mónika írta...

Akkor nem csak én jártam így. Én a másik vigyorgósat hímeztem ki, és nekem sem lett elég a fonal.
A következő csalódás az volt, amikor elkezdtem keresni a műanyag cuccot, amiről azt írták az újságban, hogy minden hobbiboltban lehet kapni. Hát egyáltalán nem lehet kapni, legalábbis egyikben sem volt, ahol néztem.
Remélem Te több szerencsével jársz.

Anita írta...

Nekem is csak azért sikerült, meg akkor még előfizető voltam és így mindkét minit megkaptam. De biztos vagyok benne, hogy egymagában a másik sem lett volna elég a mintához. Legközelebb DMC-re átváltva hímzem, úgy biztos elég lesz a fonal, mert ezért nem fogok rohanni és Madeirát beszerezni. :)

A műanyag cucc alatt a hűtőmágneses tokot érted? Az általában szokott lenni az Évában, kivéve, amikor elfogy... de ott biztos, hogy szoktam látni. Nekem van is már néhány a hűtőn meg ajándékoztam is már. Szóval ne add fel a keresést szerintem!

Timici írta...

nagyon kis vidám, tetszik!