2010. január 24., vasárnap

Címszavakban

Most ez valami olyasmi bejegyzés lenne, hogy miről is kellene, illetve kellett volna írnom, ha lett volna hozzá kedvem és időm. Na nem sajnálom, hogy nem ücsörögtem itt a gép előtt, találtam jobb elfoglaltságokat.

Szóval nem meséltem még Brüsszelről, a haladó foltvarró tanfolyam elindulásáról, munkahelyi apróságokról és miről is még? Lehet, hogy nekem is kezdenek kihalni az agysejtjeim... vagy egyszerűen csak elfáradtam ma. Pedig voltak gondolatfoszlányok a fejemben, amik ezek szerint a nyugtázással szépen érvényüket is vesztették. Írás közben majd hátha eszembe jutnak, ha mégsem, nem is voltak olyan fontosak.

Holnap indulunk síelni Mauterndorfba, idén 3. alkalommal ugyanoda. Eredetileg ezt sem így terveztük, de így alakult... talán majd jövőre, vagy azután. :) Már szinte mident összepakoltunk, holnap reggeli után vágunk neki a nagyvilágnak. Várom már a meseszép tájat, az erdőket, a hegyeket, a havat (hátha több lesz valamennyivel, mint nálunk) és a kis falvak nyugalmát, derűjét, hogy kikapcsolódhassunk és egymásra figyelhessünk egy kicsit megszakítva a szürke hétköznapok monotonitását. Szóval hamarosan indulunk, kb. egy hét múlva jövök.

3 gondolat:

Dóra írta...

Jó utat és pihenést!

Judit írta...

jo utat, es varoma szebbnel szebb fotokat!

Kriszti írta...

Jó pihenést kívánok!:-)