2009. december 21., hétfő

LHN Traveling Stitcher (2)

Ma folytatódott a téli hangulat, a fogcsikorgató hidegben ugyanis órákat késtek a vonatok és sikerült egy olyan fülkét kifognom, ahol ugyan volt világítás, de fűtés nem valami sok, így kesztyűben és kabátban ültem végig fagyoskodva a több, mint egy órás utat a Nyugatiig. Pedig mennyit hímezhettem volna, ha nincs olyan hideg a vonaton... na de azért nem panaszkodom, lassanként haladok így is a művemmel. Lehet mégis igaza lesz a néninek, hogy nem lesz készen karácsonyig??? Na de az idén még biztosan elkészül, hosszú az út Barcikáig.

Most viszont így állok, már a második házat építem szorgalmasan:


A betűket annyira szeretem csinálni, hogy azt a végére hagytam egy kandallós, melegséges téli estére. Na jó, a kandalló még hiányzik hozzá... :)

9 gondolat:

CsacskaMacska írta...

Nagyon nagyon tetszik ez a kép, szép már most!!!:-) Szerintem elkészül;-)

Judit írta...

szep minta!
2009-ben kezted el ;) :)

dviki írta...

Jól haladsz vele...jövő évben én is belebökök! ;) Mi lesz a végső formája?
Egyébként a betűk nekem is a gyengéim...imádom őket hímezni!!! :)

Anita írta...

Szeretném még idén befejezni, szerintem menni fog. :)

Viki, még nem tudom mi lesz a végleges formája, de tudod, az ilyen utazós kézimunkatartóból sosem elég, ha valaki szeret MUK-kolni. ;) Itt ki lehet élni a betűs-szenvedélyes hajlamot, jó sok szöveg van rajta. Ja és tessék az RP mutogatni, már biztos kész vagy vele. :)))

unikat írta...

Nagyon szépen alakul. Tündéri, imádnivaló kis minta.

Laucica írta...

Már megint rózsaszínű. Hmmm. Imponálsz:)))

H. Mária írta...

Szia! Most lettem a rendszeres olvasód. Rákattintottam arra a linkre, ahol a gépedet rendelted és csak úgy nézegelődve vettem észre, hogy van olyan vasalóhengerük, mint amilyen nekem is van. El akartuk ajándékozni, mert hát (?)sokat fogyaszt (?), de ahogy láttam az árát, úgy döntöttem, hogy marad. Üdv. Mária +9gyerek

Jucus írta...

Nekem máris nagyon tetszik, szuper lesz, ha elkészül!

Anita írta...

Laura, pedig nem egy bonyolult minta. :)

Jucus, elkészültem vele karácsony első napján azt hiszem, de teljesen összefolynak most a napok. Majd mutatom valamikor. :)

Mária, üdv nálam, örülök, hogy találtál valami hasznosat.