2009. november 11., szerda

Még szerencse, hogy ültem...

Ma reggel rákérdeztem a keretezőre, hogy mi a helyzet a kereteimmel, mennyibe fognak kerülni. Rögtön nem kaptam választ, mert kissé el vannak havazva, így még nem jutott a számolásig, de megígérte, hogy délután visszahív. Na ez meg is történt, és hát megvannak a bűvös számok, még szerencse, hogy ültem... a négy kisebb kép alul, a Trick or Treat Fairy jóval felül múlta a várakozásiamat, de az általam tippelt összeget végül is nem lépték túl. Összes fizetendőm 47 ezer forint, ebből 18 a drága és hamarosan nyugodtan mondhatjuk, hogy mértetes (50x60 cm lesz kb. a végleges mérte) tündérkém; nem is tudom, hol fog helyet kapni, de megoldom. És hát a képek egy része már karácsonyi ajándék lesz, szóval nem mindet magunkra költöm (figyelem - ez már az ideológiagyártás).

A hosszadalmas válogatás és fenti összeg után remélem, hogy mind szépséges lesz! :) Jövő csütörtökön vagy pénteken ki is fog derülni, addig meg izgulahtok.

Tanulság: Ne hagyd sokáig a szekrényben porosodni a keretezésre váró kész hímzéseidet, mert amikor végre eljutsz velük a keretezőhöz rengeteg pénzt és időt emészt fel, arról pedig nem is beszélve, hogy addig sem gyönyörködhetsz nap mint nap a kész művedben.

8 gondolat:

Dora írta...

Egyetértek, én is igy jártam a múltkor! Pedig még nem is vittem el mindet :-DDDD Szóval ha már dolgozó nő leszek, minden hónapban elviszek egy készet keretezőhöz. Ez a terv.
Nagyon kiváncsi vagyok arra a tündérre, hogy mi lett belőle :)

Anita írta...

A tündérre én is nagyon kíváncsi vagyok, remélem, szép lesz. De annyit válogattam, hogy már egyáltalán nem emlékeszem, mi lett a végső megoldás... a keret rémlik halványan. :)

Barbi írta...

Háát, nem semmi! De végülis külön-külön is rájuk szántad volna, csak így egyben riasztó.
Biztosan csodásak lesznek! Majd mutogasd! :D

Dorottya írta...

Háát, én 50 re tippeltem....
De legalább keretben lesznek!!!
Tetszik az ideológia gyártás!! :-)

Anita írta...

Barbi, hát persze, hogy mutatom majd mindet! :))) És tényleg csak így egyben sok, bár a tündér rendesen szíven ütött...

Dorottya, én is 50-re tippeltem, szóval simán belefértem a keretbe. :)))) Csak az arányokat nem találtam el.

dviki írta...

Én is elhatároztam már nyár végén,hogy elviszem keretezőhöz legalább a Sárkány SAL-os tündért, de eddig még nem sikerült eljutnom vele. ;)
Pedig most már a Norbert (aki papíron a férjem :D)is azt mondta,hogy kereteztessünk párat,mert akkor nagyobb a látszata,hogy csinálok is valamit itthon! :DDD

A te "kicsikédre" pedig igazán kíváncsi vagyok már most! El tudom képzelni, hogy a kereteztetés is legalább annyira sokszínű lesz, mint a hímzés! :)

Névtelen írta...

Uff, ezen én is leültem... De biztos gyönyörűek lesznek!!!

Anita írta...

Az én férjem még nem noszogat ilyesmivel, de lehet egyszerűen csak nem egészen passzolnak az ízlésvilágába a most hímzett képek. A BC Snappers egyből felkerült a falra, ahogy hazavittem. :) A mostaniakra is nagyon kíváncsi leszek, úgy várom már, hogy elkészüljenek.

A tündérkéből rémlik valami, hogy talán lilás volt az alsó paszi, a felső meg talán zöldes (erre azért nem mernék megesküdni), a keret pedig viszonylag széles és van benne valami bordós talán meg fényes is az tuti. Azt hiszem, inkább majd mutatom. :)

Dóra, itt az a baj, hogy túl sokat vártam össze, ezért lett ilyen rémisztő az összeg, legközelebb igyekszem óvatosabb lenni, mert egybként szépen dolgoznak, hatalmas a választék és nem is drága.