2009. november 20., péntek

Christmas Elf Fairy (7)

Egyre jobban haladok a kész állapot felé ezzel a tündérkével. Tegnap este befejeztem a szárnyát meg a szőrözést, aminek az eredményével végül is elégedett vagyok, de nem szívesen venném újra kezembe ezt a fonalat ettől függetlenül. :)))) Ettől még a láthatatlan fonal is jobban tetszik, amivel a gyöngyöket applikálom, hamarosan ez is elkövetkezik.
Reggel próbáltam kontúrozni a vonaton, mit ne mondjak, elég nehézkesen ment a dolog, a kelleténél jobban rázkódott ma reggel a szerelvény, de csak mert az utolsó kocsiba szálltam, legalábbis én erre fogom. A köd miatt már megint kiszámíthatatlanul sokat késtek a vonatok, viszont az, hogy sokan voltak a vonaton és az állomáson is, még nem zárta ki, hogy ülőhelyem legyen, egyszóval szerencsém volt.

Nem titkolt vágyam, hogy a hétvégén szeretném befejezni, mert a keretező hölgy telefonált szerdán, hogy késnek a paszpartu beszállítók, így legahamarabb hétfőre tudja elkészíteni a képeimet, szóval ha már így áll a helyzet, megpróbálok két legyet ütni egy csapásra és akkor tuti kint fog lógni karácsonykor a tündérke a falon... legfeljebb kevesebbet alszom a hétvégén, de muszáj befejeznem.

6 gondolat:

Judit írta...

Nekem NAGYON tetszik!
Remélem be tudod fejezni, és akkor a hétvégén, már gyönyörködhetünk is benne! ;)

Carol Anna írta...

Annyira bájos, kecses! Lábujjhegyen jár, mint a keresztlányom... :-D

Anita írta...

Judit, majd igyekszem. :))))

Anna, én még a gyöngyöket várom nagyon, attól még olyanabb lesz, azt hiszem. :D

unikat írta...

Csodálatosan szép!

Jucus írta...

Ez a tündérke is beletartozik nálam a még-meghímzendők kategóriájába, annyira tetszik! Bizti be tudod fejezni! Nagyon tündérkés lesz!

Valikaa írta...

Gyönyörű lesz!!!