2009. október 16., péntek

Megérkezett az angyalkám ajándéka

Már kedden megkaptam az értesítőt, hogy küldeményem érkezett Angilából, de csak ma délután tudtam érte menni a posta kretén nyitvatartása miatt. (De nem panaszkodom, nálunk még istenes a helyzet Nagytartácsohoz képet, ott 9-12-ig lehet az intézményt látogatni.) A sejtésem beigazolódott, megérkezett a Stitcher's Angel Swap keretében a csere ajándékom! :)))))

Rengeteg mindent kaptam, csak a kicsomagolás eltartott jó néhány percig. Az első kör (boríték) kibontás aután ez a látvány fogadott, aztán a zsák újabb csomagokat rejtett.


Ez a zsebes tároló rejtőzött az egyik csomagban:


Az egyik csíkos csomagolópapír a DIM készletet rejtette, a másikban a tűtartó volt. A zsákban pedig egy kézimunkaolló és egy doboz színes kreatív fonal, a tűtartóban pedig hihetetlen mennyiségű tű és mágneses tűtok.


Ez pedig egy összkép a szépségeimről:


Most már nekem is nagyon össze kell kapnom magamat, mert még sehol nem állok a három mütyür elkészítésével és rögtön a nyakamon a határidő...

Dawn, thank you very much for your gifts, I love them all!!! I could hardly find my words when I looked into the parcel, I'm so happy! :)))))


5 gondolat:

Timici írta...

wow! hogy milyen szépeket kaptál!!! és mennyi mindet, le a kalappal! gratulálok!
én még nem kaptam semmit, de nem lehet egy szavam sem, még én sem küldtem semmit:(
a jövő hét ennek jegyében fog telni;o) és mint mindig az utolsó pillanatban leszek készen tuti:(

Anita írta...

Nos én messze nem készülök ennyi ajándékkal, de hát ez úgyis zsákbamacska. A DIM készlettől dobtam egy hátast, nagyon tetszik!

Az utolsó pillanatos dolog most nálam is nagy eséllyel indul... :( De ahogy elnézem a párom blogját, ő sem kapkodja el, még egy szót sem írt róla eddig.

Miaanya írta...

Nagyon szépeket kaptál:))))))))
Kíváncsi vagyok te miket készítesz majd;D

Dawn's Daily Journal írta...

I am so happy that you got your gifts!! This was so much fun and it was also fun getting a peek into your country. :) I hope we can keep in touch now that we both know who the other is....many hugs to you my new friend!!!
dawn

Anita írta...

Dawn, sorry I forget to write you a mail on Friday, but now you know that everything arrived safely to me. :))))))

Welcome on board my new friend. :)