2009. október 16., péntek

Christmas Elf Fairy (1)

Nem bírom már tovább nézni, hogy képek nélkül tengődjön a blogom, ezért megmutatom, hogyan is állok a legújabb szerelemhímzésemmel. Fotózásig persze most sem jutottam el, csak gyorsan bedugtam a vásznat a szkennerbe.


Kerettel hímzem, amit időnként kicsit macerásnak érzek, de sajnos rájöttem, hogy szebbek így az x-eim, de ennek ellenére nagyon szeretem hímezni. :-) Annyira jó erre a vászonra bökögetni és imádom ezt a bordó színű, Cupid nevű CC fonalat! Többek között ezért nincs még feje szegénynek, mert jobban csábított a Cupid, mint a testszínű Bella Rosa. Egy dolgot tartok a mintán eszementnek, kézzel festett fonalakbók két színűt összefogni, de a ruha szoknyarészében bizony lesz ilyen, a képen látható rózsaszínt és bordót kell majd egymáshoz fogva az x-eket öltögetni, még szerencse, hogy csak kevés van belőle.

Nem titkolt vágyam, hogy karácsonykor már valamelyik falunkon díszelegjen...

9 gondolat:

Timici írta...

bevallom rá kellett keresnem, hogy melyik is ez, de már tudom legalább, hogy most mit látok belőle;o) szép lesz!!!

Barbi írta...

Kíváncsi vagyok a folytatásra! :D
Én mindig kerettel hímzek, majdcsak megszereted! :D

dviki írta...

Nekem is megvan ez a minta! :) Tervek, tervek és tervek...ezrével...aztán pedig itt ülök a gép előtt és nézelődök,keresgélek. :)))

A Cupid nekem is nagy kedvencem lett a Bent Creek: Cabin in the Woods hímzésemnél. ;) Kíváncsi leszek, milyen lesz, mikor a két különböző színűt összefogod...mutatni,mutatni,mutatni! :DDDD
És ugye, hogy ugye? Még egy kicsit kitartóan hímzel kerettel és ráérzel az ízére! ;))))))))

Wildfell írta...

Csodaszép lesz!

Anita írta...

Köszi lányok!

Timi, a hétvégi beszámolós bejegyzésem végén ott a kép a tündérkéről! :-)))

Barbi, nincs különösebb bajom a keretben hímzéssel, csak lasabban haladok, mintha kézből hímeznék. Viszont szebb lesz a végeredmény.

Viki, jön majd hamarosan a vegyes x-es kép, mert belekezdtem furdalt ugyanis a kíváncsiság, hogy milyen lesz. Egyelőre vegyes érzéseim vannak, de még nincs kész, szóval tartózkodom, a végén valószínűleg tetszeni fog. :)

Kriszti írta...

Biztos nagyon szép lesz a kétféle fonallal öltött x.

A kép is nagyon szép. Nekem is régóta kedvencem, a "majd egyszer meghímzem" kategóriában.

Anita írta...

Kriszti, csak ajánlani tudom ezt a mintát, szeretem hímezni, így örülök neki, hogy nekem most gyorsan előre lépett a várólistán. :)))

Dóra írta...

Nekem is rá kellett keresnem, hogy melyik tündér is lesz! Nagyon szép lesz és olyan szépek a színei!!! Majd mutasd sokat!

Anita írta...

A haladás függvényében majd jövök és mutatok. Most a vasutasok kicsit keresztbe tettek a hímzésemnek... :(((