2009. október 7., szerda

Barátságtakaró útra készen

Ugyan világosban nem sikerült hazaérnem, ellenben ügyesen a vonaton hagytam a kötött kabátkámat... ha szerencsém van, Veresen leadta a kalauz az állomáson. Holnap kiderül, mert nem volt hangulatom 20 percig ácsorogni a váróban, hogy erre fény derüljön, ti. ennyi idő kell a vonatnak Fót és Veresegyháza között.

A lényeg viszont, hogy készítettem képeket, nem valami fényesek, mert ugye lámpafényben készültek, de azért még tűrhető darabok. Elsőként a barátságtakarót mutatom, mivel megérkezett Cilától a blokk, így össze tudtam varrni az enyémmel, most így néz ki:


Holnap postára is adom Silerikának. És csak csendben jegyzem meg, nagyon tetszik ez a gitár, még a férjem is megdicsérte teljesen magától! Szóval Cila ha olvasol, ez elég nagy elismerés ám. :-)))))


6 gondolat:

Silerika írta...

Ügyes vagy, már hozzá is varrtad a Tiédet! Nagyon várom már a küldeményedet, hogy én is hozzáöltögessem a magamét.:))

Anita írta...

Tényleg csak néhány perc az egész, igaz nekem még csak egy oldal jutott. :-) Ma megyek és postára adom a blokkokat!

Cila Zzy írta...

Jaj, de szép! Mármint a tiéd. Mikor van neked ennyi időd keresztszemezni? Vagy az nem annyira "eszi" az időt, mint a gobelin? A férjednek köszönöm a bókot. Igazán kedves:-) (AZért egy profi gitárostól az a minimum, hogy le tudja rajzolni. Nem?

Anita írta...

Köszönöm! De a tiéd is nagyon jó, igaz egy profi gitárostól, aki varrni is tud, ez a minimum. :-)))))

A keresztszemezésre mindig találok időt, sokszor az a nyugtatóm. Biztos vagyok benne, hogy legalább olyan időigényes, mint a goblein, bár itt egészen kicsi mintákat is lehet alkotni, azokra meg inkább a méretes darabok a jellemzőek. Vonattal járok munkába, azt mindig kihasználom, és nem a házimunka szerepel otthon az első helyen, csak ennyi a titka.

Silerika írta...

Tegnap megérkezett a küldeményed, már hozzá is varrtam. :))Jól mutatnak így együtt!!

Anita írta...

De jó!!! Remélem, majd mutatod. :)