2009. október 6., kedd

Angel swap is

Legalább írok, ha már képeim nincsenek, mivel tegnap este szinte csak beestem az ágyba a hastánc óra után. Nem igazán bírom összeszedni magam az ominózus hétvége óta, úgy érzem, mintha jóanyám az összes energiámat leszívta volna és egyelőre nem sikerült feltöltődnöm, amit hozzáteszem a munkahelyem sem segít elő. A hastánc óra szokás szerint teljesen kikapcsolt, ennek azért örülök, hogy hetente másfél órára ki tudom zárni teljsen a külvilágot és közben még mozgok is. Ismét bővült a csapat, tegnap érkezett egy Móni nevű lány és rendkívül tanulékony, szerintem nem fog neki sokáig tartani behozni minket. Jövő héten talán már hárman leszünk és ezentúl szerdánként rázzuk majd a csípőnket. :-)

Na és az Angel Swap... az én párom nem igazán válaszolt eddig leveleimre és a blogja alapján elég nehéz eldönteni, minek is örülne igazán. Remélem, tetszenek neki a most bemutatott projektek, mert ezek közül készítek el majd néhányat hamarosn, mert a határidő vészesen közeleg, október 30-ig postára kell adni a meglepetéseket. Már ez is valami, hogy kiválasztottam, mit is szeretnék megvalósítani.

Pénteken megérkezett a barátságtakaró blokkja Cilától, holnap igyekszem is összevarrni, majd megyek vele a postára, hogy mihamarabb Silerikához érjen. Sajnálom, hogy a közös varrás nem valósult meg, hátha legközelebb sikerül megszervezni.

4 gondolat:

Timici írta...

kicsit megnyugodva olvasom, hogy még Te sem kezdtél bele az Angel Swap ajándékokba. Én is csak a tervezés fázisában vagyok, az én páromnak blogja sincs:( úgyhogy kap, amit gondolok, jobb híján mást nem tudok tenni, a levelemre 1,5hét után válaszolt csak, de csak annyit, hogy majd lesz blogja, azóta sem írt többet, elég lelombozó.:(

Anita írta...

Hát igen, nem állok valami fényesen, miközben most kaptam emilt a páromtól, hogy ő meg holnap megy a postára az én csomagommal. :-)
A hétvégén igyekszem gyorsan összedobni valami, majd meglátjuk, mi sikerül belőle és postázok. Aztán vagy fog tetszeni neki, vagy sem. Semmit nem tudok róla, csak hogy pasztel színeket kedvel.

Dorottya írta...

...az én ajándékozottam sem válaszolt... én is tanácstalan vagyok "picit" ....
Hétvégén gondoltam megalkotom az ajándékot...addig még csiszolok rajta egy kicsit... :-)

Anita írta...

És legalább a másik párod jelentkezett? Engem ez vigasztal, hogy legalább akitől kapok azzal viszonylag sok levelet váltottam. :-) Tegnap vagy ma postára is adta, szóval hamarosan lesz meglepim, meg PIF ajándékom Ralinától. Végül is mindjárt itt a karácsony! :)))

Én már látom, hogy egy hétvégébe nem fog beleférni a megalkotás, de azért majd igyekszem, hátha.

A jegyekkel mi legyen, mert nem írtál a mailre semmit?