2009. augusztus 11., kedd

Mary Poppins kész :-)))

Hipp-hipp hurrá!!! Tegnap este elkészültem a Mary Poppins mintával, nagy megkönnyebbülés ez most nekem, bár némi hiányérzetet is kelt azért, mert hosszú ideig ő volt az utitársam a vonaton... Igaz, hamarosan visszatér majd, mint utitárs, mert ugye hímzős táskaféle lesz belőle ha elkészültem a hátoldalára szánt mintával és összeszedem magam az összevarráshoz. (Nem felejtettem az tutorial-t sem, majd igyekszem fotózni összeállítás közben.) A két minta egykbént elég nagy valószínűséggel nem fog passzolni egymáshoz, de szerencsére egyik elől lesz, a másik meg hátul és legalább majd tükrözi a sokszínűségemet. :-)))

Fényképezőgép szokás szerint nem volt a kezemben, maradt a pórias lapolvasás, íme:


7 gondolat:

Barbi írta...

Nagyon szép lett! :DD

Timici írta...

gratulálok!
kíváncsi vagyok mi lesz a hátsó oldalán;o)

Delfike írta...

Nem panaszkodhatsz,hogy nem alkotsz!!
Nagyon szép lett!
Úgy látom a következő talira nagyon gyúrsz ;)

Dorottya írta...

... már megint "lendületben " vagy.... mi meg kezdhetjük felkötni az alsóneműt, mert tényleg nem lesz mit mutogatnunk a talin...
Szép lett, várom a "végeredményt" is!

Anita írta...

Köszi lányok! :-)

Timi, egy Tralala részlet lesz a hátoldalán és 2x2 szállal hímzem, elég volt a mazohizmusból. :-)

Delfike, a hímzés mennyiségre tényleg nem panaszkodhatom, Andris meg is jegyezte, hogy ez már beteges, hogy ennyit tudok egyfolytában öltögetni.

Dorottya, 11 hónap alatt sikerült elkészítenem a Mary-t, én ezt azért nem nevezném lendületnek. :)) A tali miatt meg ne aggódjatok, nem hiszem, hogy sok mutogatni valóm lesz, mert át kellene térnem a kert és növényápolás projektre, a vonatos hímzés meg nem valami hosszú idő. Nincsenek egyébként nagyszabású terveim, csak egy-két megkezdettet szeretnék befejezni.

unikat írta...

Nagyon szép lett!
Várom készen is!

Szegedi lány írta...

Nagyon jó lett, és nem az idő számít, hanem, hogy készen lett! Kíváncsi vagyok a végső formájára.